Aanbiedingen

Koop nu een chalet of caravan:

Je hebt dan een heerlijk eigen plekje waar je fijn kunt uitrusten, ook in deze tijd mag je naar de camping zolang je je houdt aan de maatregelen van de overheid en de gemeente. We hebben diverse chalets/ caravans te koop, kijk op de site.

Chalet of stacaravan boeken

Boek voor de zomer nog een chalet of stacaravan. We hebben in de zomervakantie ook een leuk enthousiast recreatie team die 'corona proof' de activiteiten organiseert.

Sommige activiteiten zullen wat aangepast worden en sommige activiteiten zullen misschien niet door kunnen gaan. Nog steeds worden er versoepelingen in de maatregelen getroffen en dus weten we nog niet hoe alles met de zomer gaat verlopen, wel zeker is dat ons team er klaar voor is en er zin in heeft.
Ze doen hun uiterste best, zoals altijd!

Verder kun je heerlijk genieten bij je eigen plek, zwemmen in het zwembad ( op het moment met inschrijvingen via de Oldemeyer-app), fietsen en of wandelen in de bossen. Of samen naar het strandmeer de Oldemeijer gaan.

Aanbiedingen/last minute

 

Boek een caravan vanaf 275,00 per week (vanaf 4 juli)

Kijk op de site of bel ons 0523-262805

 

Safaritent 10% korting extra korting bij 2 weken boeken; 3 weken 15% extra korting, nog een paar beschikbaar.

Familiehuis: weekend of midweek tm 6 juli vanaf 475,00 voor 4 pers. incl. eindschoonmaak en lakenpakketten, extra persoon a 50,00

Spetterende waterspeeltuin!

Ontdek onze waterspeeltuin voor de kids

Lees meer