Kamperen

Alle kampeerplaatsen zijn opgezet rondom ruim ingerichte veldjes. Op alle veldjes staan speeltoestellen zodat u uw kind kunt zien spelen vanuit uw stoel. Elke plaats heeft zijn eigen electra- en watervoorziening, de helft van de plaatsen heeft ook een eigen vuilwater afvoer.

Op diverse velden zijn ook verschillende sportmogelijkheden: volleybal, tafeltennis, kabelbaan, trampolines. De supergrote springkussens vindt u vlak bij de parkeerplaats voor op de camping, achteraan op de camping tussen de velden 't Mengelmoes en Roezemoes staat nog een groot springkussen.

Online reserveren

Hieronder kunt u direct online reserveren. Tijdens het boeken kunt u zelf uw plekje uitkiezen op de plattegrond van onze camping.

Vanwege onze christelijke identeit willen wij geen aankomst en vertrek op de zondag. Jongeren mogen alleen boeken na telefonisch overleg.

Stacaravans

Op onze camping heeft u de keuze uit diverse stacaravans en chalets. Alle caravans zijn stuk voor stuk uniek. Wilt u zoeken op basis van beschikbaarheid? Ga dan naar onze 'zoek & boek' pagina, u kunt dan direct zien welke caravans er nog vrij zijn in de door u gewenste vakantieperiode.

Safaritenten

Houdt u wel van een beetje avontuur tijdens uw vakantie? Probeert u dan eens onze stoere safaritenten. Kamperen, maar dan nét even anders, met alle voorzieningen bij de hand. Ook leuk als u graag eens wilt proberen of kamperen wat voor u is.

Lodges

Nieuw: Sfeervolle houten lodges

Unieke huisjes, met een heel eigen sfeer* maar toch de luxe van een boxspringbed en stevige stapelbedden voor de kinderen. Een pelletkachel zorgt voor lekkere warmte en sfeer.

Een sfeervolle inrichting, ruime badkamer, fijn terras en een gezellige veranda waar je lang buiten kunt zitten en genieten van de mooie zomeravonden. 

Familievilla

Groepsaccommodatie

Nieuw in 2018: waterspeeltuin!

Mooie nieuwe waterspeeltuin voor de kids

Lees meer