Kamperen

Alle kampeerplaatsen zijn opgezet rondom ruim ingerichte veldjes. Op alle veldjes staan speeltoestellen, zodat je de kinderen ziet spelen vanuit je stoel. Elke plaats heeft zijn eigen elektra- en watervoorziening, de helft van de plaatsen heeft ook een eigen vuilwater afvoer.

Op diverse velden zijn ook verschillende sportmogelijkheden zoals bijv. volleybal en tafeltennis. Daarnaast is er nog een kabelbaan en zijn er enkele airtrampolines. Deze supergrote springkussens vind je vlak bij de parkeerplaats vóór op de camping en achteraan op de camping, tussen de velden Mengelmoes en Roezemoes.

Online reserveren

Hieronder kan je direct online reserveren. Tijdens het boeken kan je zelf een plekje uitkiezen op de plattegrond van onze camping.

Vanwege onze christelijke identeit willen wij geen aankomst en vertrek op de zondag. Jongeren mogen alleen boeken na telefonisch overleg.

Stacaravans

Op onze camping heb je de keuze uit diverse stacaravans en chalets. Alle caravans zijn stuk voor stuk uniek. Wil je zoeken op basis van beschikbaarheid? Ga dan naar onze 'zoek & boek' pagina, je kan dan direct zien welke caravans er nog vrij zijn in de door jou gewenste vakantieperiode.

Safaritenten

Houd je wel van een beetje avontuur tijdens je vakantie? Probeer dan eens onze stoere safaritenten. Kamperen, maar dan nét even anders, met alle voorzieningen bij de hand. Ook leuk als je graag eens wilt proberen of kamperen wat voor je is.

 

 

Bungalow

Sfeervolle houten Bungalows

Op onze camping bevinden zich enkele unieke huisjes, voorzien van een eigentijdse, sfeervolle inrichting. Daarnaast is er een pelletkachel die voor extra sfeer en heerlijke warmte zorgt. De slaapkamers beschikken over een boxspringbed en stevige stapelbedden voor de kinderen. Er is een ruime badkamer met toilet en douche. Verder beschikken de bungalows over een fijn terras en een veranda waar je heerlijk kunt genieten van de mooie zomeravonden. Een wasmachine is ook aanwezig.

 

Familievilla

Groepsaccommodatie

Leuke aanbiedingen!

Ontdek alle aanbiedingen en boek jouw verblijf met korting

Lees meer