Christelijk vakantiepark

Camping en Groepsaccommodatie De Oldemeyer is een gezellige familiecamping met een christelijke identiteit. Bent u op zoek naar een christelijk vakantiepark? Boek een vakantie bij De Oldemeyer!

Christelijke identiteit

Op Camping De Oldemeyer beleeft jong en oud een fantastische vakantie. Op de camping wordt er vanalles georganiseerd voor jong en oud. Zo is er tijdens de schoolvakanties een acties recreatie-team met leuke activiteiten voor alle leeftijden. Ook organiseren wij op zondag een fijne sing-in waar iedereen van harte welkom is. Vanwege onze christelijke identiteit zijn een aantal faciliteiten, zoals het zwembad en het restaurant, op zondag gesloten.

Kom kamperen op de ruime kampeervelden of boek een verblijf in een sfeervolle bungalows of een luxe kampeertent. Ook heeft u veel keuze uit stacaravans en chalets van verschillende formaten en met verschillende voorzieningen.

Christelijk Vakantiepark

Gezellige groepsaccommodaties

Zoekt u nog een leuke en gezellige groepsaccommodatie voor een vakantie of weekend weg in de omgeving van Hardenberg? Op Camping De Oldemeyer hebben wij speciaal voor grotere families of groepen twee groepsaccommodaties.

'De Oldestee'is een gezellig familiehuis voor groepen tot 14 personen. Groepsaccommodatie 't Zomerhuis biedt zelfs ruimte aan groepen van 40 tot 90 personen. Genoeg ruimte voor een fijne familievakantie!

Kerken in de omgeving

Ook kunt u verschillende kerken in de omgeving bezoeken. In Hardenberg zelf zijn al een stuk of 8 kerken, en rondom het dorp nog veel meer. Dus mocht u tijdens uw vakantie een kerk willen bezoeken, dan zijn hier zeker mogelijkheden voor.

Christelijk vakantiepark Hardenberg

Bent u nog op zoek naar een christelijk vakantiepark voor een vakantie of weekend weg met het gezin? Kom naar De Oldemeyer, we heten u graag van harte welkom!

Boek nu

Spetterende waterspeeltuin!

Ontdek onze waterspeeltuin voor de kids

Lees meer