Christelijk vakantiepark

Camping en Groepsaccommodatie De Oldemeyer is een gezellige familiecamping met een christelijke identiteit. Ben je op zoek naar een christelijk vakantiepark? Boek een vakantie bij De Oldemeyer!

Christelijke identiteit

Op Camping De Oldemeyer beleeft jong en oud een fantastische vakantie. Op de camping wordt er van alles georganiseerd voor jong en oud. Zo is er tijdens de schoolvakanties een recreatieteam met leuke activiteiten voor alle leeftijden. Ook organiseren wij op zondag een fijne sing-in waar iedereen van harte welkom is.

Vanwege onze christelijke identiteit zijn een aantal faciliteiten, zoals het zwembad en het restaurant, op zondag gesloten. Ook de receptie is op zondag dicht, maar de rest van de week staan we je graag te woord. Of je nou vragen over onze camping of faciliteiten hebt, een probleem wilt aankaarten of tips voor interessante uitjes in de omgeving wilt, onze medewerkers helpen je. Vanuit onze christelijke waarden respecteren wij ook de zondagsrust. Dat betekent bijvoorbeeld dat je niet op zondag jouw vakantie bij ons kunt beginnen. Wij verwelkomen je natuurlijk graag op alle andere dagen van de week!

Gezellig en christelijk vakantiepark

Bij ons kun je zowel kamperen als een accommodatie huren. Elke kampeerplek bevindt zich op een ruim ingericht veldje met speeltuin. Zo kun je vanuit jouw stoel een oogje in het zeil houden. Bij alle kampeerplekken beschik je over een eigen water- en elektravoorziening. Kampeerplaats soort B heeft een stroomaansluiting van 4 ampère. Je kunt je auto bij je eigen tent of caravan neerzetten. De stroomvoorziening op kampeerplaats soort A is iets sterker. Bovendien heb je bij deze plaatsen een eigen waterafvoer. In tegenstelling tot de B-soort kan je auto hier niet bij je kampeermiddel staan. Zet daarom je auto op de centrale parkeerplaats.

Boek jouw comfortabele kampeerplek

Kampeermiddel huren

Heb je geen eigen kampeermiddel, maar wil je toch graag kamperen? Dat kan! Wij hebben namelijk diverse stacaravans op ons terrein staan. Elk van deze stacaravans is uniek. Sommige zijn voor 4, andere voor 6 of zelfs 8 personen geschikt. Hier vind je een compleet overzicht van alle stacaravans. Wil je graag advies over welke stacaravan bij jou past? Wil je bijvoorbeeld meer luxe, met veel personen komen of heb je specifieke wensen zoals een televisie? Neem dan contact met ons op. Bel ons op maandag t/m zaterdag tussen 9.00-17.00 uur (0523- 262805) of mail ons op info@oldemeyer.nl.

Je kunt ook een van onze luxe safaritenten huren. Dat is weer eens kamperen op een heel andere manier! Ideaal voor als je graag in luxe vakantie viert of wilt proberen of kamperen wel iets voor jou is. Al onze safaritenten zijn geschikt voor 6 personen.

Kies een stacaravan

Ontdek onze houten bungalows

Tot slot hebben we mooie houten bungalows voor vakantiegangers die liever niet kamperen, maar wel graag op ons christelijk vakantiepark tot rust willen komen. De bungalow 121 is voor 6 tot 8 personen en de bungalow 122 is voor 4 tot 6 personen geschikt. Beide bungalows hebben meerdere slaapkamers met lekker zachte bedden, een ruime zit- en eethoek met televisie en keukentje. Bij mooi weer kun je lekker op de veranda zitten. Ook vind je in beide bungalows een badkamer met toilet, wasbak en douche. 

Wil je weten waar jouw gewenste kampeerplek of accommodatie zich bevindt? Werp dan eens een blik op onze plattegrond.

Bungalow op ons christelijke vakantiepark huren

 

Christelijk Vakantiepark

Gezellige groepsaccommodaties

Zoek je nog een leuke en gezellige groepsaccommodatie voor een vakantie of weekend weg in de omgeving van Hardenberg? Op Camping De Oldemeyer hebben wij speciaal voor grotere families of groepen twee groepsaccommodaties.

'De Oldestee' is een gezellig familiehuis voor groepen tot 14 personen. Groepsaccommodatie 't Zomerhuis biedt zelfs ruimte aan groepen van 40 tot 90 personen. Genoeg ruimte voor een fijne familievakantie!

Kerken in de omgeving

Ook kun je verschillende kerken in de omgeving bezoeken. In Hardenberg zelf zijn al een stuk of 8 kerken, en rondom het dorp nog veel meer. Dus mocht je tijdens jouw vakantie een kerk willen bezoeken, dan zijn hier zeker mogelijkheden voor.

Christelijk vakantiepark Hardenberg

Ben je nog op zoek naar een christelijk vakantiepark voor een vakantie of weekend weg met het gezin? Kom naar De Oldemeyer, we heten jullie graag van harte welkom!

Boek nu

Spetterende waterspeeltuin!

Ontdek onze waterspeeltuin voor de kids

Lees meer