Faciliteiten

Zwembad

VanVVanHet zwembad met waterglijbaan en kinderbad met waterspeeltuin en rainshower. Je zal zeker plezier hebben in het vernieuwde zwembad! 

Meer informatie

Animatie

In de schoolvakanties hebben wij een enthousiast en actief recreatieteam. Dit team verzorgt activiteiten voor jong en oud, van maandag tot en met vrijdag (in het hoogseizoen tot en met zaterdag) van 's ochtends tot 's avonds. Op zondagavond is er een sing-in. Het team biedt elk jaar een zeer afwisselend weekprogramma.

Meer informatie

Wifi

Op de hele camping is draadloos internet beschikbaar. Om gebruik te kunnen maken van het internet kan je bij de receptie een gebruikersnaam en wachtwoord aanvragen.

Meer informatie

Restaurant

Camping "De Oldemeyer" heeft een sfeervolle kantine met pooltafels, gezellige loungebanken en een mooie serre. Zo kan je gezellig even praten, lekker samen eten, of gewoon even een drankje en een snackje halen. Voor een familiefeest of een reünie bestaat de mogelijkheid om buiten het seizoen de zaal te huren.

Meer informatie

55+ weken

Gedurende een aantal weken in juni en september bieden wij een gevarieerd programma voor 55-plussers.

 

 

 

Meer informatie

Wasserette

Er bevinden zich twee wasserettes op de camping.

De wasserette bevindt zich achter het zwembad. Ook aan de achterkant van het sanitairgebouw op de Mees bevindt zich een wasserette.

Meer informatie

Zaalverhuur en feesten

Heb je iets te vieren, verjaardag, bruiloft, reünie of een ander feest? Of juist op zoek naar een mooie vergadergelegenheid? Huur een zaal bij De Oldemeyer!

Meer informatie

Spetterende waterspeeltuin!

Ontdek onze waterspeeltuin voor de kids

Lees meer