Animatie

In de schoolvakanties hebben wij een enthousiast en actief recreatie-team. Dit team verzorgt activiteiten* voor jong en oud, van maandag tot en met vrijdag (in het hoogseizoen tot en met zaterdag) van 's ochtends tot 's avonds. 

*Het programma wordt zoveel mogelijk corona-proof georganiseerd. Er zal soms gevraagd worden aan ouders om buiten te blijven bv bij t Zomerhuis, of om afstand te houden bij een activiteit. Volg hierin de aanwijzingen van onze medewerkers. We kijken wat kan, mag en verantwoord is.
We zoeken hierin de grenzen niet op, maar volgen de voorschriften van de overheid en de veiligheidsregio. 
Het is misschien wat minder leuk dat er beperkingen zijn, maar wanneer we samen onze schouders eronder zetten kunnen we met zijn allen er voor zorgen dat we een leuke vakantie hebben. We zijn al heel blij dat we vakantie mogen en kunnen vieren!

Wat betreft de toernooien tegen de andere campings: De campings onderling hebben besloten dat de campingtoernooien niet doorgaan dit jaar.

Zo gauw het kan en verantwoord is gaan we weer de sing-in houden, in de buitenlucht!

Via deze link kun je het programma van de week bekijken:

Kijk voor een impressie eens bij het fotoalbum van de activiteiten ( foto's van 2019)

De 55+ weken 2020*  zijn :
13 juni - 27 juni en van 29 augustus -12 september.  

Dan is er een leuk, afwisselend sportief en creatief programma. Je ontvangt hiernaast 40% korting op een boeking wanneer je 1 week boekt. Bij twee weken boeken krijg je 15% extra korting, deze korting wordt automatisch berekend bij het online boeken.

* Het programma zal misschien op sommige punten anders worden ivm corona maatregelen. We kijken wat kan en verantwoord is.

Heb je ideeën voor het programma (bijvoorbeeld het aanbieden van een workshop) of wil je solliciteren naar een plek in het recreatieteam? Neem dan contact met ons op via de mail: recra@oldemeyer.nl 

 

 

Faciliteiten overzicht

Spetterende waterspeeltuin!

Ontdek onze waterspeeltuin voor de kids

Lees meer