Familiecamping Nederland

Wanneer u op vakantie gaat met het gezin of de familie bent u vaak op zoek naar een gezellige familiecamping. Kom voor een gezellige familiecamping in Nederland naar Camping De Oldemeyer!

Familiecamping met zwembad

Voor een leuke vakantie hoeft u Nederland helemaal niet uit. De hele familie zal zich namelijk goed vermaken op onze camping. Of u nu een weekend weggaat of twee weken vakantie komt vieren op Camping De Oldemeyer, niemand zal zich vervelen! Kom tijdens het warme weer zwemmen in het zwembad met waterglijbaan en kinderbad en kom spetteren in de nieuwe waterspeeltuin! 

Tijdens de schoolvakanties staat er een animatie-team klaar om alle kinderen te vermaken met bijvoorbeeld knutselen en een bosspel. Maar ook voor de tieners worden er verschillende activiteiten georganiseerd zoals sportwedstrijden en survivallen. 

Boeken!

Kamperen of huren?

Kom met eigen tent of caravan kamperen op de gezellige kampeerveldjes. Op elk veldje staat een speeltoestel, zo kunnen de kinderen lekker spelen en kunt u ze goed in de gaten houden vanuit uw stoel. Ook hebben verschillende velden een volleybalveld of en trampoline. Voor de hele familie wordt het zo een gezellige kampeervakantie!

Of huur een accommodatie voor een fijne familievakantie in Hardenberg. Zo hebben we bungalows met sfeervolle inrichting of safaritenten voor toch nog een beetje kampeergevoel. Komt u met een grote groep? Boek dan een verblijf in het familiehuis voor 14 personen of onze groepsaccommodatie voor groepen van 40-90 personen.

Familiecamping NederlandDagje uit met het hele gezin

Onze camping in Hardenberg is ontzettend leuk voor de hele familie. Maar het kan zijn dat u tijdens uw vakantie even een dagje uit wilt, er is namelijk genoeg te doen! Ga wandelen of fietsen en ontdek de mooie omgeving of bezoek een leuk museum. Ook bent u vanaf de camping al snel bij Avonturenpark Hellendoorn of Plopsa Indoor Coevorden. Kortom, genoeg familieplezier!

Boek nu

Spetterende waterspeeltuin!

Ontdek onze waterspeeltuin voor de kids

Lees meer