Groepsaccommodatie 40 tot 90 personen in Overijssel

13 slaapkamers, aangepast sanitair en een lift.

Luxe en sfeervolle ingerichte groepsaccommodatie met 13 slaapkamers, een lift en aangepast sanitair.  Geschikt voor groepen van rond de 40 tot maximaal 90 personen. Gelegen op een camping: dat betekent dat je gebruik mag maken van het zwembad met waterspeeltuin, sportvelden, speeltuintjes en een overdekte speeltuin.

De stad Hardenberg ligt op zes kilometer afstand van de groepsaccommodatie. Deze stad bied een gezellig centrum met verschillende terrasjes en winkels. Maar er zijn ook leuke restaurantjes waar je heerlijk kan eten. Je kan er dan ook alles vinden wat je nodig hebt. 

Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om amusement. Zo kan je naar het attractiepark Slagharen, Giga Konijnenhol, Plopsland Dalen of de dierentuinen in Emmen of Nordhorn. Je kan ook de tuinen van Mien Ruys in Dedemsvaart of de watertuinen van Ada Hofman in Loozen gaan bekijken. 

Voor de sportievelingen zijn er 3 prachtige mountainbike routes, waarvan er één MTB route direct begint bij de groepsaccommodatie. Het is puur genieten op je MTB in boswachterij Hardenberg met brede zanderige boswegen, afgewisseld met lange stukken deels verharde singletrack. 

Op loopafstand ligt in boswachterij Hardenberg een speelvijver met een strand waar de allerkleinsten spetterplezier kunnen beleven. Kinderen die dat durven kunnen zwemmen naar het eilandje midden in het meertje, maar je kunt er ook gewoon via het bruggetje komen. Bij zomerweer is er een kiosk.

Een weekend organiseren met activiteiten en catering? Wij doen het graag!

Beschikbaarheid

Via onze beschikbaarheidskalender kan je zien wanneer onze accommodatie nog vrij is.

Naar kalender

Reserveren?

Wil je onze groepsaccommodatie graag reserveren of wil je meer informatie?

Dat kan telefonisch: 0523-262805 (van maandag t/m zaterdag, niet op zondag), of via info@oldemeyer.nl.

Of vul het aanvraagsformulier op onze website in:

Offerte aanvraag

Rondkijken?

Je kan zelf ook rondkijken via onze Virtuele Tour, deze is VR geschikt.

Virtuele Tour

Ellen en Luc

Met onze familie hebben we een weekend doorgebracht in het Zomerhuis. Het is een bijzonder mooie accommodatie met alles erop en eraan. Iedereen was vol lof over het huis en de sfeer. Deze accommodatie is een echte aanrader.

Jolanda

Wat een gave accommodatie, we waren met een hele groep en er was ruimte genoeg. Echt alles is aanwezig. De slaapkamers boven waren ook fijn, je hoorde geen geluid van beneden.
De lift was voor oma heel prettig en ook het de slaapkamer met prive-sanitair.
In de omgeving is er genoeg te doen, we zijn nog even naar Wildlands in Emmen geweest.
Maar ook wandelen in de omgeving of met de kinderen van de zandverstuiving de Rheezerbelten afrennen was een echt feest.

Wij hebben genoten, en komen zeker nog eens terug.

Jolanda, familie met kinderen, en kleinkinderen

Nieuw: een spetterende waterspeeltuin!

Mooie nieuwe waterspeeltuin voor de kids

Lees meer