Herfstvakantie

Het is herfst! En dat vieren we graag samen met jou op onze camping!

Herfstaanbiedingen

Kom tijdens de herfstweken verblijven in een chalet of bungalow en maak gebruik van onze herfstaanbieding. Met de code Herfst2018 krijg je namelijk  € 50,- korting op eenverblijf. Zo heb je al een week in één van onze chalets voor €325!

Boek nu

Samen vieren

Op zaterdag 20 oktober vieren we graag samen de herfst. Van 10.00 tot 12.00 uur ben je van harte welkom voor een gratis kopje koffie of fris. We praten graag samen bij over de afgelopen vakantie en over het nieuwe seizoen. Daarna kan je samen met het gezin of de gehele familie meedoen met een leuke activiteit zoals o.a. een fotopuzzeltocht, kleurwedstrijd etc.

Zondag 21 oktober is er een sing-in, dus ook daar heten wij je van harte welkom. Het verdere weekprogramma ontvang je op zaterdag 20 oktober of lees je dan op de site.

Leuke activiteiten voor jong en oud

Voor volwassenen en jongeren (14+) zijn er fietsen, skelters en kickbikes (grote steps) die je een uur kunt gebruiken tussen 10.00 uur en 16.00 uur. Je kan je alvast aanmeldingen via de mail, wees er snel bij want op is op! Deze dag kan je gebruik maken van een actiemenu. Van 12.00 - 14.00 uur is er patat met snack, saus en een drankje voor maar € 5,- p.p.

We zien je graag tijdens deze leuke dag op Camping de Oldemeyer!

Herfstvakantie 2018

 

Contact

 

Leuke aanbiedingen!

Ontdek alle aanbiedingen en boek jouw verblijf met korting

Lees meer