Herfstvakantie 2018

Het is herfst! En dat vieren we graag samen met u op onze camping!

Herfstaanbiedingen

Kom tijdens de herfstweken verblijven in een chalet of bungalow en maak gebruik van onze herfstaanbieding. Met de code Herfst2018 krijgt u namelijk  € 50,- korting op uw verblijf. Zo heeft u al een week in één van onze chalets voor €325!

Boek nu

Samen vieren

Op zaterdag 20 oktober vieren we graag samen de herfst. Van 10.00 tot 12.00 uur bent u van harte welkom voor een gratis kopje koffie of fris. We praten graag samen bij over de afgelopen vakantie en over het nieuwe seizoen. Daarna kunt u samen met het gezin of de gehele familie meedoen met een leuke activiteit zoals o.a. een fotopuzzeltocht, kleurwedstrijd etc.

Zondag 21 oktober is er een sing-in, dus ook daar heten wij u van harte welkom. Het verdere weekprogramma ontvangt u op zaterdag 20 oktober of leest u dan op de site.

Leuke activiteiten voor jong en oud

Voor volwassenen en jongeren (14+) zijn er fietsen, skelters en kickbikes (grote steps) die u een uur kunt gebruiken tussen 10.00 uur en 16.00 uur. U kunt zich alvast aanmeldingen via de mail, wees er snel bij want op is op! Deze dag kunt u gebruik maken van een actiemenu. Van 12.00 - 14.00 uur is er patat met snack, saus en een drankje voor maar € 5,- p.p.

We zien u graag tijdens deze leuke dag op Camping de Oldemeyer!

Herfstvakantie 2018

 

Contact

 

Nieuw: een spetterende waterspeeltuin!

Mooie nieuwe waterspeeltuin voor de kids

Lees meer