Familiedagen Hardenberg 21-23 februari

Geplaatst: 08-02-2019

 

Genieten van een gezellig en betaalbaar dagje uit met de hele familie? Kom dan naar de Familiedagen op donderdag 21, vrijdag 22 en zaterdag 23 februari 2019 in Evenementenhal Hardenberg.

Doe mee met diverse activiteiten, bezoek een ruim aanbod aan winkels en bedrijven, ervaar het muzikale podiumprogramma en geniet van het all inclusive horeca concept. Ontmoet gelijkgestemden en proef de gemoedelijke sfeer van Familiedagen; hét evenement voor de gereformeerde gezindte.

Bezoek Familiedagen in de voorjaarsvakantie en laat je verrassen door een ruim aanbod aan interessante winkels en bedrijven. Doe inspiratie op, laat je adviseren en volg leuke workshops tijdens één van deze dagen. De vernieuwde pleinen, diverse podia en het kindervermaak vullen elkaar feilloos aan. Aanwezige branches zijn onder andere: mode, wonen, ondernemerschap, literatuur, gezondheid, religie, ontspanning en muziek.

Voor jong en oud is er volop vermaak tijdens Familiedagen. Ontspan bij het horen van de muzikale klanken op het hoofdpodium, vergaar extra kennis tijdens één van de presentaties in het kennistheater of loop langs bij één van de vele themapleinen. De kinderen kunnen al hun energie kwijt bij de uitgebreide kinderanimatie, er zijn deze editie activiteiten voor elke leeftijdscategorie!

Het event is op donderdag 21 februari en vrijdag 22 februari geopend van 12.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag 23 februari van 10.00 uur tot 18.00 uur.

 

In de maand februari hebben wij diverse beursaanbiedingen, kijk hiervoor op de pagina aanbiedingen, of klik op deze link.

Nieuws overzicht

Nieuw: een spetterende waterspeeltuin!

Mooie nieuwe waterspeeltuin voor de kids

Lees meer