Vanaf 5 december weer boeken!

Geplaatst: 31-10-2020

Vanaf 5 december a.s. kan je weer boeken voor het nieuwe seizoen.

“Wat doen jullie op dit moment?” Dit wordt vaak gevraagd: er zijn gasten die denken dat we alleen in de zomer druk zijn, maar niets is minder waar!

In deze periode zijn wij bezig met het afronden van dit seizoen en het inrichten van het nieuwe boekjaar.                                                                                      

Wij, Marloes, Giny en ik verwerken de gegevens voor het volgende jaar in de administratie; denk hierbij bijv. aan de invulformulieren van eigenaren invoeren, gegevens op de website wijzigen, nieuwe infogids maken, etc.  Dit alles zodat we op 5 december weer klaar zijn voor het nieuwe seizoen.

Ondertussen is Eline geopereerd en we hopen dat ze het volgende jaar weer gezond en wel haar vaste dagen op de receptie kan maken. Zij kijkt er in elk geval al enorm naar uit!

Gerard, Harry en Bernardy zijn op de camping buiten druk bezig: het winterklaar maken en onderhoud van de caravans, sanitairgebouwen afsluiten, caravans/chalets (ver)plaatsen, blad ruimen, snoeien en  nieuwe plannen bedenken voor komend jaar. Zo zijn er veel zaken die in de periode tussen herfst en het voorjaar moeten gebeuren.

Ook nu vliegt de tijd en voor je het weet is het 5 december, de datum dat we weer gasten kunnen inboeken voor het nieuwe seizoen. We hebben er nu al weer zin in, en we hopen en bidden dat er volgend jaar minder of geen beperkingen zijn!

We zien er naar uit jullie D.V. volgend jaar weer te mogen ontmoeten.

groetjes van

Gerard, Loes en team Oldemeyer

 

Nieuws overzicht

Spetterende waterspeeltuin!

Ontdek onze waterspeeltuin voor de kids

Lees meer