Vier de herfst!

Geplaatst: 05-10-2018

Herfstvakantie 2018

Het is herfst! En dat vieren we graag samen met u op onze camping!

Herfstaanbiedingen

Kom tijdens de herfstweken verblijven in een chalet of bungalow en boek een last minute: vanaf € 275,00, u krijgt gratis zwembadkaartjes* voor het grote overdekte zwembad in Hardenberg en een wificode voor een week>

Boek nu

Samen vieren op 20 oktober a.s.

Op zaterdag 20 oktober vieren we graag samen de herfst. Van 10.00 tot 12.00 uur bent u van harte welkom voor een gratis kopje koffie of fris. We praten graag samen bij over de afgelopen vakantie en over het nieuwe seizoen. Daarna kunt u samen met het gezin of de gehele familie meedoen met een leuke activiteit zoals o.a. een fotopuzzeltocht, kleurwedstrijd etc.

Zondag 21 oktober is er een sing-in, dus ook daar heten wij u van harte welkom. Het verdere weekprogramma ontvangt u op zaterdag 20 oktober of leest u dan op de site.

Leuke activiteiten voor jong en oud

Voor volwassenen en jongeren (14+) zijn er fietsen, skelters en kickbikes (grote steps) die u een uur kunt gebruiken tussen 10.00 uur en 16.00 uur. U kunt zich alvast aanmelding via de mail, wees er snel bij want op is op!

Deze dag kunt u gebruik maken van een actiemenu. Van 12.00 - 14.00 uur is er patat met snack, saus en een drankje voor maar € 5,- p.p.

We zien u graag tijdens deze leuke dag op Camping de Oldemeyer!

 

Altijd een caravan willen kopen? Kom dan ook op 20 oktober naar de camping voor meer informatie.

Wij hebben een informatie pakketje voor u van verschillende caravans/chalets die te koop staan. Ook is er plaats voor een nieuwe chalet/caravan op de camping, er zijn een paar mooie ruime lege kavels beschikbaar. 

Herfstvakantie 2018

 

Nieuws overzicht

Nieuw: een spetterende waterspeeltuin!

Mooie nieuwe waterspeeltuin voor de kids

Lees meer