Omgeving

De omgeving van Camping de Oldemeyer is prachtig en veelzijdig. In het mooie Vechtdal is er voor elke leeftijd wel wat te ondernemen en te ontdekken.

 

Fietsen en wandelen

Fietsen en wandelen kan je volop in de prachtige omgeving van onze camping in Hardenberg: Prachtige heidevelden, bossen, de rivier 'de Vecht', zandverstuivingen, en mooie oude brinkdorpen. Maar je kan met kinderen ook op een andere manier actief bezig zijn, er zijn diverse kinderroutes in de omgeving.

Meer informatie

Bezienswaardigheden

Er zijn diverse bezienswaardigheden in de omgeving van onze camping en in Overijssel. We hebben een aantal leuke tips voor uitstapjes voor je op een rijtje gezet.

Meer informatie

Het Vechtdal

De Overijsselse Vecht baant zich al kronkelend een weg door het schitterende landschap en passeert pittoreske dorpjes, landgoederen, bossen en heide. Een landschap waarin vervlogen tijden bewaard zijn gebleven en waar je nog volop ruimte en rust vindt.

Meer informatie

Met kinderen

Met de kinderen zijn er veel leuke dagjes uit te plannen in de omgeving van onze camping. Allemaal binnen een half uurtje rijden vanaf Hardenberg, dus zeker de moeite waard.

Meer informatie

Leuke aanbiedingen!

Ontdek alle aanbiedingen en boek jouw verblijf met korting

Lees meer