Algemene voorwaarden

Wij hanteren de voorwaarden van de recron wat betreft huurders accommodaties /kampeerders /jaarplaats/seizoeners

HUISREGELS  CAMPING DE OLDEMEYER

Voor de huurder van accommodaties en toeristische kampeerders

 1. Bij aankomst op de camping dient u zich eerst te melden bij de receptie.
 2. De aankomsttijd voor huurders van een  accommodatie is vanaf 14:00 uur, voor kampeerplaatsen is dit vanaf 13.00 uur. Vertrektijd op de dag van vertrek uiterlijk 11.00 uur. Indien er een eindschoonmaak is geboekt dient u uiterlijk 10.00 uur de accommodatie te verlaten.
 3. Auto’s en motoren mogen op het terrein alleen stapvoets rijden. Ook de fietsers vragen we om rustig te fietsen . Het gebruik van bromfietsen/scooters met draaiende motor is niet toegestaan.
 4. 's Nachts tussen 23:00 uur en 7:00 uur is de slagboom gesloten; u mag dan ook niet met de auto op het terrein rijden.
 5. De toegangskaart van de slagboom is alleen voor eigen gebruik en voor één auto. Een auto van bezoekers, maar ook een tweede auto van het gezin, kan op de centrale parkeerplaats vóór staan. Invaliden kunnen op verzoek ontheffing krijgen wanneer ze op bezoek komen. De slagboom registreert wanneer u de camping op- of afgaat. Om die reden kunnen andere gasten geen gebruik maken van uw pas, dit zou nl. betekenen dat u zelf de camping niet meer op of af kunt.
 6. Er mag maximaal  één auto bij uw eigen caravan/tent staan en alleen waar dit toegestaan is. Voor een aantal velden (dit betreft Kieviet, Grutto, Fazant, Patrijs, Mus, Mees en Merel) geldt centraal parkeren. Er mag niet op lege kampeerplaatsen worden geparkeerd.
 7. Bezoek is van harte welkom tot uiterlijk 23.00 uur; wel graag even melden bij de receptie.
 8. Gasten die willen overnachten bij huurders dienen zich vooraf te melden bij de receptie. Voor het overnachten zijn kosten verschuldigd.
 9. Per caravan/tent is één gratis  slaaptent (max. 6m2) toegestaan.
 10. Ouders, help er op toezien dat uw kinderen geen beplanting etc. vernielen en/of beschadigen.
 11. Voetballen alleen in de pannakooi en op de Speelweide.
 12. Honden zijn welkom, maar dienen altijd aangelijnd te zijn, óók op uw plek/veld. Huisdieren buiten de camping uitlaten. Neem zakjes/schep mee om evt. ‘ongelukjes’ op te ruimen. We brengen kosten van 3,00  per hond per dag in rekening.
 13. Zorg samen voor een schoon en net sanitair gebouw: ga met uw kind mee en zie er op toe dat er niet gespeeld wordt bij het sanitair. Verspil daarnaast niet onnodig water.
 14. Gelijktijdig gebruik van diverse elektrische apparaten kan storing tot gevolg hebben, amperage is wisselend van 4- 16 amp. Vraag bij twijfel even na bij de receptie.
 15. Beschadiging of breuk aan caravan/tent en/of inboedel dient u te vergoeden aan de caravan-/tenteigenaar.
 16. U dient uw gehuurde accommodatie en de plaats bij vertrek netjes en goed schoon achter te laten.
 17. De huurder, die in een niet-schoongemaakte accommodatie komt, dient dit op de dag van aankomst te melden.
 18. Alle vuilnis moet in plastic zakken. Wilt u zo vriendelijk zijn deze te deponeren in de daarvoor bestemde containers? Deze staan op de parkeerplaats bij de ingang (papier, glas en restafval). Groente en brood mag bij de geiten. Grofvuil, zoals kapotte tuinstoelen/slaaptent, zelf afvoeren naar “Bovenveld”, Ommerweg 69, Hardenberg of mee naar huis nemen.
 19. Geluid en muziek in de caravan of tent beperkt houden, het kan al snel overlast veroorzaken. Muziek mag niet buiten tent of caravan hoorbaar zijn. Tussen 23.00 uur en 8.00 uur is het nachtrust.  Houdt u in die tijd a.u.b. rekening met medegasten van ons park en zorg er samen voor dat er geen geluidsoverlast heerst. Geluid/praten draagt ’s nachts erg ver.
 20. Kampeerplaatsen en accommodaties worden niet verhuurd aan jongeren.
 21. Werk mee aan de zondagsrust op onze camping. Receptie, kantine, minishop en zwembad zijn gesloten. De overdekte speeltuin is wel geopend. Op- en/of afbouw van uw kampeermiddel is op zondag niet toegestaan.
 22. De accommodaties en kampeerplaatsen worden alleen verhuurd aan gezinnen, behoudens uitzonderingen, te beslissen door de campingeigenaar.
 23. Het is niet toegestaan om met drones te vliegen boven de camping, dit ivm de privacy van onze gasten
 24. Geen vuurkorf/open vuur bij de accommodatie/ kampeerplaatsen ivm brandgevaar en overlast.
 25. Wij zijn niet aansprakelijk voor financiële schade (ten gevolge van ongevallen, brand, vermissing, diefstal, letsel aan lichaam of schade aan eigendommen), veroorzaakt op het terrein door mens, dier, of natuurgeweld.
 26. Bij de huurprijs is een annuleringsregeling inbegrepen. Bij ernstige ziekte ( briefje van arts) of overlijden in de 1e graad krijgt u uw geld min reserveringskosten en € 75,- administratiekosten teruggestort. ( geldt niet bij infectieziekten)

 

Recron voorwaarden huurders accommodaties

Recron voorwaarden toeristische plaatsen

 

Met betrekking tot de huur van seizoenplaatsen geldt daarnaast:

a.     De seizoenplaatsen worden verhuurd voor de periode van begin april tot en met eind oktober.

b.     De huurplaats moet door u zelf onderhouden worden: grasmaaien e.d.

c.     De huurder van een seizoenplaats is verplicht tot het betalen van toeristenbelasting, die apart berekend wordt.

d.    De plek mag niet doorverhuurd worden aan derden. Bij gebruik door derden ( na eerst overleg met de receptie) zijn er overnachtingskosten verschuldigd, zie aanvullend tarief.

Recronvoorwaarden seizoeners

 

Voor zaken, waarin deze regels niet blijken te voorzien, beslist de campingeigenaar.

 

Familie Zomer         Camping “de Oldemeyer” 

 

Verwerking en beveiliging van persoonsgegevens

Wanneer u een boeking maakt om op onze camping de Oldemeyer te verblijven, hebben wij bepaalde gegevens van u nodig. Ook in andere gevallen, zoals bij informatieaanvragen, de administratie omtrent bijvoorbeeld prijsvragen en het bezoeken van onze websites, verwerken wij gegevens. Hierbij maken wij ook gebruik van derden die bepaalde persoonsgegevens ontvangen en namens ons verwerken. Dit gebeurt bijvoorbeeld voor de verzending van brochures en mailings of het verwerken van eventuele gastenenquête. Ingeval van een boeking kunnen uw gegevens gedeeld worden met de eigenaar van de accommodatie, u heeft nl een overeenkomst met de eigenaar van de accommodatie die u huurt.

Hieronder staat meer uitgebreid beschreven welke gegevens wij kunnen verwerken en wat wij daar mee doen:

In onze Privacyverklaring kunt u lezen hoe wij met uw gegevens omgaan.

Familie Zomer         Camping “de Oldemeyer” 

Leuke aanbiedingen!

Ontdek alle aanbiedingen en boek jouw verblijf met korting

Lees meer