Algemene voorwaarden

Wij hanteren de voorwaarden van de recron wat betreft huurders accommodaties /kampeerders /jaarplaats/seizoeners

HUISREGELS CAMPING DE OLDEMEYER

 1. Bij aankomst op de camping dient u zich eerst te melden bij de receptie.
 2. De aankomsttijd voor huurders van een  accommodatie is vanaf 14:00 uur, voor kampeerplaatsen is dit vanaf 13.00 uur. Vertrektijd op de dag van vertrek uiterlijk 11.00 uur.
 3. Auto’s en motoren mogen op het terrein alleen stapvoets rijden. Ook de fietsers vragen we om rustig te fietsen . Het gebruik van bromfietsen/scooters met draaiende motor is niet toegestaan.
 4. 's Nachts tussen 23:00 uur en 7:00 uur is de slagboom gesloten; u mag dan ook niet met de auto op het terrein rijden.
 5. De toegangskaart van de slagboom is alleen voor eigen gebruik en voor één auto tegelijk. Een auto van bezoekers, maar ook een tweede auto van het gezin, kan op de centrale parkeerplaats vóór staan. Invaliden kunnen op verzoek ontheffing krijgen. De slagboom registreert wanneer u de camping op- of afgaat. Om die reden kunnen andere gasten geen gebruik maken van uw pas, dit zou nl. betekenen dat u zelf de camping niet meer op kunt.
 6. Er mag maximaal  één auto bij uw eigen caravan/tent staan en alleen waar dit toegestaan is. Voor een aantal velden (dit betreft Kieviet, Grutto, Fazant, Patrijs, Mus, Mees en Merel) geldt centraal parkeren. Er mag niet op lege kampeerplaatsen worden geparkeerd.
 7. Bezoekers hebben vrije toegang tot 23:00 uur, wel graag even melden bij de receptie.
 8. Gasten die willen overnachten bij huurders dienen zich vooraf te melden bij de receptie. Voor het overnachten zijn kosten verschuldigd.
 9. Per caravan/tent is één gratis  slaaptent (max. 3 pers.) toegestaan.
 10. Ouders, help er op toezien dat uw kinderen geen beplanting etc. vernielen en/of beschadigen.
 11. Voetballen alleen in de pannakooi en op het Achterveld.
 12. Laat uw hond als het kan thuis. Wanneer uw hond wel meegaat deze aangelijnd houden, óók bij uw plek/veld. Huisdieren buiten de camping uitlaten. Neem zakjes/schep mee om evt. ‘ongelukjes’ op te ruimen.
 13. Zorg samen voor een schoon en net sanitair gebouw: ga met uw kind mee en zie er op toe dat er niet gespeeld wordt bij het sanitair. Verspil daarnaast niet onnodig water.
 14. Gelijktijdig gebruik van diverse elektrische apparaten kan storing tot gevolg hebben, amperage is wisselend 4- 16 amp. Vraag bij twijfel even na bij de receptie.
 15. Beschadiging of breuk aan caravan/tent en/of inboedel dient u te vergoeden aan de caravan-/tenteigenaar.
 16. U dient uw gehuurde accommodatie en de plaats bij vertrek netjes en schoon achter te laten.
 17. De huurder, die in een niet-schoongemaakte accommodatie komt, dient dit op de dag van aankomst te melden.
 18. Alle vuilnis moet in plastic zakken. Wilt u zo vriendelijk zijn deze te deponeren in de daarvoor bestemde containers? Deze staan op de parkeerplaats bij de ingang (papier, glas en restafval). Groente en brood mag bij de geiten. Grofvuil, zoals kapotte tuinstoelen/slaaptent, zelf afvoeren naar “Bovenveld”, Ommerweg 69, Hardenberg of mee naar huis nemen.
 19. Geluid en muziek beperkt houden, het kan al snel overlast veroorzaken. Muziek mag niet buiten tent of caravan hoorbaar zijn.

Tussen 23.00 uur en 8.00 uur is het nachtrust.  Houdt u in die tijd a.u.b. rekening met medegasten van ons park en zorg er samen voor dat er geen geluidsoverlast heerst. Geluid/praten draagt ’s nachts erg ver.

 1. Alleen kamperende jongeren dienen na 24.00 uur in eigen caravan/tent te verblijven.
 2. Werk mee aan de zondagsrust op onze camping. Receptie, kantine, minishop en zwembad zijn gesloten. De overdekte speeltuin is wel geopend. Op- en/of afbouw van uw kampeermiddel is op zondag niet toegestaan.
 3. De accommodaties en kampeerplaatsen worden alleen verhuurd aan gezinnen, behoudens uitzonderingen, te beslissen door de campingeigenaar.
 4. Wij zijn niet aansprakelijk voor financiële schade ten gevolge van ongevallen, brand, vermissing, diefstal, letsel aan lichaam of schade aan eigendommen, veroorzaakt op het terrein door mens, dier, of natuurgeweld.
 5. Bij de huurprijs is een annuleringsregeling inbegrepen. Bij ernstige ziekte ( briefje van arts) of overlijden in de 1e graad krijgt u uw geld min reserveringskosten en € 50,- administratiekosten teruggestort.

 

Met betrekking tot de huur van seizoenplaatsen geldt:

a.     De seizoenplaatsen worden verhuurd voor de periode van begin april tot en met eind oktober.

b.     De huurplaats moet door u zelf onderhouden worden: grasmaaien e.d.

c.     De huurder van een seizoenplaats is verplicht tot het betalen van toeristenbelasting, die apart berekend wordt.

Voor eigenaren van caravans/chalets 

Bij doorverhuur of gebruik door derden van uw stacaravan/chalet/tent zijn overnachtingskosten per nacht verschuldigd, af te rekenen bij de receptie:

1 pers: 4,75; 2 pers: 9,50 ; 3-4 pers: 11,50- ; 5-7 pers: 12,50; 8 pers: 13,50  per nacht.

Voor zaken, waarin deze regels niet blijken te voorzien, beslist de campingeigenaar.

 

Familie Zomer         Camping “de Oldemeyer”  december 2019

 

Verwerking en beveiliging van persoonsgegevens

Wanneer u een boeking maakt om op onze camping de Oldemeyer te verblijven, hebben wij bepaalde gegevens van u nodig. Ook in andere gevallen, zoals bij informatieaanvragen, de administratie omtrent bijvoorbeeld prijsvragen en het bezoeken van onze websites, verwerken wij gegevens. Hierbij maken wij ook gebruik van derden die bepaalde persoonsgegevens ontvangen en namens ons verwerken. Dit gebeurt bijvoorbeeld voor de verzending van brochures en mailings of het verwerken van eventuele gastenenquête. Ingeval van een boeking kunnen uw gegevens gedeeld worden met de eigenaar van de accommodatie, u heeft nl een overeenkomst met de eigenaar van de accommodatie die u huurt.

Hieronder staat meer uitgebreid beschreven welke gegevens wij kunnen verwerken en wat wij daar mee doen:

In onze Privacyverklaring kunt u lezen hoe wij met uw gegevens omgaan.

Familie Zomer         Camping “de Oldemeyer”  december 2019

Spetterende waterspeeltuin!

Ontdek onze waterspeeltuin voor de kids

Lees meer