Zaalverhuur en feesten

Zaal huren

Heb je iets te vieren: verjaardag, bruiloft, reünie of een ander feest? Of ben je juist op zoek naar een mooie vergadergelegenheid?

Wij hebben enkele zalen beschikbaar voor verhuur. Je kan een arrangement voor een paar uur boeken maar ook is het mogelijk om een van de zalen te huren en zelf de catering te regelen.

Kleine zaal.

De kleine zaal is geschikt tot ongeveer 50 personen. Er zijn tafels met stoelen waar lekker aan gegeten kan worden. Maar ook is er ruimte om te ontspannen in de fauteuils. De open haard zorgt voor een gezellige sfeer. Je kan aangeven of je de open haard wel of niet aan wilt hebben.

Kantine.

De kantine is geschikt tot ongeveer 120 personen. Deze sfeervol ingerichte ruimte heeft tafels met stoelen om aan te eten of om gezellig een spel te doen. Daarnaast is er een heerlijke houtkachel met fauteuils, om lekker te ontspannen en te genieten van de fijne warmte. Wil je graag een potje poolen of darten? Geen probleem, er zijn twee pooltafels aanwezig en er hangen twee dartborden. Aan de kantine grenst een serre met heerlijke loungebanken, statafels en tafels met stoelen. Bij mooi weer kan je ook gebruik maken van het terras.

Heb je andere andere wensen wat betreft de indeling van de zalen, dan is dit in overleg ook mogelijk.

De keuken is groot genoeg om zelf te koken, alles is aanwezig; je mag van alles gebruik maken, behalve van de frituur. Ook is er een professionele vaatwasser voor het gemak.

Wil je een volledig verzorgd feest met een arrangement incl. buffet, vraag dan naar de mogelijkheden.

Op de camping kan je gebruik maken van de overdekte speeltuin, of van de andere faciliteiten die de camping biedt.

Catering, outdoorarrangementen, mountainbikes zijn bijv. bij te boeken, of je maakt gebruik van de hagedissen-speurtocht voor de kleintjes.

Je kan ons bellen voor meer informatie (0523-262805) of mailen naar  info@oldemeyer.nl

klik hier voor de virtuele toer.

Faciliteiten overzicht

Leuke aanbiedingen!

Ontdek alle aanbiedingen en boek jouw verblijf met korting

Lees meer