Zaalverhuur en feesten

Zaal huren

Heb je iets te vieren, verjaardag, bruiloft, reüni of een ander feest? Of juist op zoek naar een mooie vergadergelegenheid?

Wij kunnnen dit voor je verzorgen. Je kan een arrangement voor een paar uur boeken maar ook is het het mogelijk om een van de zalen te huren en zelf de catering te regelen.

Kleine zaal.

De kleine zaal is geschikt voor ongeveer 50 personen. Er zijn tafels met stoelen waar lekker aan gegeten kan worden. Maar ook is er ruimte om te ontspannen in de fauteuils. De openhaard zorgt voor een gezellige sfeer. Je kan aangeven of je de openhaard wel of niet aan wilt hebben.

Kantine.

In de kantine kunnen ongeveer 120 personen. Er staan twee pooltafels en er hangen twee dartborden. Gelegenheid tot eten of juist een spel doen kan aan de tafels met stoelen die er staan. Om lekker te ontspannen staan er fauteuils. Sinds kort hebben we een heerlijke houtkachel in de kantine, voor de sfeer en de fijne warmte.
Aan de kantine grenst een serre. Hier staat een heerlijke lounge, sta tafels en tafels met stoelen. Mocht het mooi weer zijn dan kan je ook gebruik maken van het terras.

Heb je andere andere wensen wat betreft de indeling van de zalen, dan is dit in overleg ook mogelijk.

 

De keuken is groot genoeg om zelf te koken, alles is aanwezig, een proffessionele vaatwasser is er voor het gemak.

Wil je een volledig verzorgd feest met een arrangement incl. buffet, vraag dan naar de mogelijkheden.

Op de camping kan je gebruik maken van de overdekte speeltuin, of van de andere faciliteiten die de camping biedt.

Catering, outdoorarrangementen, mouintainbikes zijn bv bij te boeken, of je maakt gebruik van de hagedissen-speurtocht voor de kleintjes.

Je kan ons bellen voor meer informatie (0523-262805) of mailen naar info@oldemeyer.nl

klik hier voor de virtuele toer.

Faciliteiten overzicht

Spetterende waterspeeltuin!

Ontdek onze waterspeeltuin voor de kids

Lees meer