Restaurant

In de kantine kan je gebruik maken van 2 pooltafels, 2 dartborden en kan je gezelschapspelletjes lenen bij de bar. Ook hebben we een paar mooie lounge-hoeken waar je heerlijk kan ontspannen.

Een makkelijk avondje?

Maak het je eens gemakkelijk en kies voor b.v. een plate-service, ovenverse pizza's, softijs, patat met een heerlijke snack of een portie nasi of bami. Je kan ook een maaltijd bestellen en dan meenemen naar je caravan of tent.

Gezellige serre

Kom gezellig naar de kantine voor een heerlijk kopje koffie, een gezellig praatje of een speciaal biertje. Naast poolen kun je darten of andere spelletjes doen. In het voor- en najaar brandt de houtkachel, waar je je lekker aan kunt warmen. Ook de gezellige serre is al vroeg in het voorjaar heerlijk om te zitten.

Iets te vieren?

Camping "De Oldemeyer" is uitermate geschikt voor een familiereünie, conferentie, bruiloft, of zo maar een feest. Vanaf september tot juli kan je één van onze sfeervolle zalen huren. De kleine zaal is geschikt voor ong. 50 personen en in de kantine kunnen ongeveer 120 personen. Bel ons voor meer informatie of mail naar info@oldemeyer.nl.

Contact

Faciliteiten overzicht

Leuke aanbiedingen!

Ontdek alle aanbiedingen en boek jouw verblijf met korting

Lees meer