Stacaravans en chalets

Vakantiehuisje in Overijssel boeken: genoeg keuze!

Op camping de Oldemeyer heb je de keuze uit zo'n 140 verschillende plaatsen met een grote diversiteit aan stacaravans/chalets. Zo heb je de keuze uit 4- en 6-persoons caravans, maar ook een verblijf met 8 personen behoort tot de mogelijkheden op onze camping in Hardenberg. Een aantal caravans beschikt namelijk over een blokhut met een stapelbed voor extra slaapruimte.

Vakantiehuis in Twente

Op zoek naar een vakantiehuis in Overijssel? Naast stacaravans, chalets en en bungalows hebben wij een comfortabel familiehuis op onze camping. Mocht je met een groter gezelschap een vakantiehuis in Overijssel zoeken, dan is dit de ideale plek om samen vakantie te vieren. Deze accommodatie is namelijk geschikt voor 14 personen. Zo kan je met de hele familie of het hele gezin een fijn huisje huren in Twente! 

Persoonlijk advies?

Wij helpen je graag met een persoonlijk advies; onze accommodaties zijn allen verschillend en variëren van eenvoudig tot luxe.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 9.00 uur -17.00 uur (0523- 262805), via de mail op info@oldemeyer.nl.

Tv in de caravan: de meeste tv's hebben alleen NPO 1,2,3 en TV oost; je kan ook een eigen digitenne kaart met abonnement meenemen, zodat je alle zenders kunt ontvangen. 

Wisseldag in het hoogseizoen is de zaterdag, in voor- en naseizoen op vrijdag of in overleg. Op zondag is er geen aankomst of vertrek mogelijk; dit omdat wij als camping met een christelijke identiteit de zondagsrust waarderen. 

Aankomsttijd na14.00 uur 
Vertrektijd voor 11.00 uur

Eindschoonmaak en lakenpakketten zijn niet inbegrepen bij de reservering. In overleg is dit eventueel bij te boeken.

 

Online beschikbaarheid bekijken & online boeken 

Kom je vakantie vieren op onze camping in Hardenberg? Via deze pagina kan je zelf een gewenste kampeerplaats of accommodatie zoals een vakantiehuis in Hardenberg boeken. Kom je er niet uit of wil je graag een huisje in Twente boeken met een afwijkende periode? Bel ons dan gerust (0523-262805), we helpen je graag verder.

Let op: wij verhuren niet aan jongeren.

 

Zoek en boek caravans en chalets 

 

 

 

Leuke aanbiedingen!

Ontdek alle aanbiedingen en boek jouw verblijf met korting

Lees meer