Stacaravans en chalets

Heel veel keuze

Op Camping de Oldemeyer heeft u de keuze uit heel veel stacaravans en chalets. Zo'n 140 verschillende plaatsen met een grote diversiteit aan chalets. Zo heeft u de keuze uit 4- en 6 persoons caravans. Maar ook een verblijf met 8 personen behoort tot de mogelijkheden: bij een aantal caravans is er een extra slaapruimte door middel van een stapelbed in de bijgeplaatste blokhut.

Persoonlijk advies?

Wij helpen u graag met een persoonlijk advies, de caravans en chalets zijn namelijk allemaal erg verschillend, van eenvoudig tot luxe.
U kunt ons van maandag tot en met zaterdag van 9.00-17.00 uur bellen op 0523- 262805 . Of u stuurt een mail met een vraag of een terugbelverzoek via info@oldemeyer.nl.

Tv in de caravan: de meeste tv's hebben alleen NPO 1,2,3 en TV oost, u kunt ook uw eigen digitenne kaart met abonnement meenemen, dan kunt u alle zenders ontvangen. 

Wisseldag in het hoogseizoen is de zaterdag, in voor- en naseizoen op vrijdag of in overleg. Zondag is er geen aankomst of vertrek mogelijk, dit omdat wij als camping met een christelijke identiteit de zondagsrust waarderen. 
Aankomsttijd v.a. 13.00 uur 
Vertrektijd    voor 11.00 uur

Online beschikbaarheid bekijken & online boeken

 

Bel de receptie 0523-262805 of mail naar info@oldemeyer.nl

 U kunt online reserveren. Via onze speciale zoek & boek pagina kunt u de gewenste periode selecteren en ziet u direct welke caravans er nog vrij zijn. 

Zoek en boek caravans en chalets 

 

Nieuw: een spetterende waterspeeltuin!

Mooie nieuwe waterspeeltuin voor de kids

Lees meer