Stacaravans en chalets

Heel veel keuze

Op camping de Oldemeyer heb je de keuze uit zo'n 140 verschillende plaatsen met een grote diversiteit aan stacaravans/chalets. Zo heb je de keuze uit 4- en 6-persoons caravans, maar ook een verblijf met 8 personen behoort tot de mogelijkheden. Een aantal caravans beschikt namelijk over een blokhut met een stapelbed voor extra slaapruimte.

Persoonlijk advies?

Wij helpen je graag met een persoonlijk advies; de caravans en chalets zijn verschillend en variëren van eenvoudig tot luxe.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 9.00-17.00 uur (0523- 262805), via de mail op  info@oldemeyer.nl.

Tv in de caravan: de meeste tv's hebben alleen NPO 1,2,3 en TV oost; je kan ook een eigen digitenne kaart met abonnement meenemen, zodat je alle zenders kunt ontvangen. 

Wisseldag in het hoogseizoen is de zaterdag, in voor- en naseizoen op vrijdag of in overleg. Op zondag is er geen aankomst of vertrek mogelijk; dit omdat wij als camping met een christelijke identiteit de zondagsrust waarderen. 

Aankomsttijd v.a. 14.00 uur 
Vertrektijd    vóór 10.00 uur

 

Online beschikbaarheid bekijken & online boeken

Via deze pagina kan je zelf een gewenste stacaravan, safaritent, lodge of kampeerplaats boeken. Kom je er niet uit of wil je graag een afwijkende periode boeken? Bel ons dan gerust (0523-262805), we helpen je graag verder.

Let op: wij verhuren niet aan groepen jongeren en kampeerplaatsen voor groepen mogen alleen na telefonisch overleg geboekt worden.

 

Zoek en boek caravans en chalets 

 

Overzicht chalets/caravans

 

Spetterende waterspeeltuin!

Ontdek onze waterspeeltuin voor de kids

Lees meer