Jubileum

Wij vieren dit jaar het 50-jarig bestaan van de Oldemeyer!

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van alle activiteiten rondom het 50-jarig jubileum.

 

 

Activiteiten

We zijn druk bezig geweest met de voorbereidingen voor dit jubileumseizoen. Op 30 maart hadden we de aftrap met de startdag voor eigenaren en seizoeners. Dat was een feestelijke dag, waarop we ook het jubileum fotobord onthult hebben; allerlei foto's van vroeger tot nu. Deze hangt in de kantine, dus bekijk deze vooral eens als je op de camping bent! Voor de rest van het jaar hebben we ook allerlei leuke plannen, hieronder alvast een overzicht van wat er nu bekend is:

Jubileumweekend

Vrijdag 7 juni

Pubquiz in de kantine

Zaterdag 8 juni

10.00u-15.00u Volleybaltoernooi op de Speelweide. Er zijn nog plekken beschikbaar, dus geef je snel op via recra@oldemeyer.nl!

10.00u-15.00u Activiteiten over de gehele camping. Denk aan springkussens, een skelterbaan, speurtocht enz.

16.30u-20.00u Festivalterrein met feestelijke opening. Op het festivalterrein vind je verschillende foodstands en live muziek verzorgt door Plan-B uit Hardenberg. Vooraan de camping zal een grote stretchtent staan, wij bieden verschillende kleine hapjes en drinken aan die je voor een aantrekkelijke prijs kunt afnemen.

Zondag 9 juni

14.30u-15.30u Sing-in op de Sperwer onder leiding van de voor de gelegenheid samengestelde reünistenband! Met onder andere Jorrit Woudt, Hilbert Elsinga, Anco Elsinga, Noah Ribberink en Henk Jan Meints.


Zomervakantie

Week 30

Dinsdag 23 juli: Familievoorstelling over talenten met handpoppen, goocheltrucs en buikspreken door Matthijs Vlaardingenbroek.

Woensdag 24 juli: Oldemeyer Voetbaltoernooi.

Week 31

Zaterdag 27 juli: Mannenzangavond in samenwerking met collega-campings, onder leiding van Minne Veldman.

Woensdag 31 juli: Goede doelenmarkt rond de kantine.

Week 32

Donderdag 8 augustus: Oldemeyer Volleybaltoernooi.

Vrijdag 9 augustus: Workshop en musicaloptreden Blauw Bloed door Amazing Kids&Teens.

Week 33

Woensdag 14 augustus: Liedjescabaret en kleinkunst door TimZingt.

 

Oktober

Speciaal voor alle oud-medewerkers van 50-jaar camping de Oldemeyer is er op 5 oktober een personeelsreünie! De officiële uitnodiging is intussen verstuurd, heb jij deze als oud-medewerker niet ontvangen? Stuur dan een mail naar jubileum@oldemeyer.nl.

20.00u-00.00u Avond vol gezelligheid, activiteiten, borrel en live muziek door Plan-B uit Hardenberg, met de mogelijkheid om te blijven slapen in 't Zomerhuis.

 

 

 

Leuke aanbiedingen!

Ontdek alle aanbiedingen en boek jouw verblijf met korting

Lees meer