Over ons

Camping en groepsaccommodatie de Oldemeyer is een familie camping met een christelijke identiteit. Er wordt veel georganiseerd voor jong tot oud, zondag is er een fijne sing-in waar iedereen van harte welkom is.

Vanwege onze identiteit zijn er een aantal faciliteiten op zondag gesloten, zoals het zwembad, kantine en restaurant, minishop en de receptie.

 

Een klein stukje geschiedenis:

In 1974 zijn we met de camping gestart, we begonnen op een weiland met wat heuvelachtig terrein met een aantal caravans en kampeerplekken. Al gauw kwam de camping onder leiding van Zomer sr  met behulp van zijn kinderen Dik en Gerard tot groei en bloei. Er werd een goede band opgebouwd met de gasten, ze waren erg enthousiast en bleven dit ook.

Van weiland naar 'echte' camping

Sommige gasten staan er al vele jaren, of soms zijn hun kinderen nu eigenaar van een chalet of stacaravan. De camping groeide uit tot een 12 ha middelgrote camping, met diverse faciliteiten zoals sportvelden, zwembaden, overdekte speeltuin en groepsaccommodaties. Op de camping staan diverse luxe chalets tot eenvoudiger stacaravans, voor ieder gezin is er wel een passend plekje: aan een veld of juist aan een straatje.

Realisatie Groepsaccommodatie en Familiehuis de Oldestee

In 2012 is de groepsaccommodatie 't Zomerhuis gebouwd, een luxe en sfeervolle groepsaccommodatie met ruimte tot 90 personen, ideaal dus voor familie-reunie, congressen, teambuildings of scholen.
Het huis van Zomer sr. is in 2015 verbouwd en gerestyled tot een sfeervol modern familiehuis: de Oldestee. Met hottub, 5 slaapkamers, openhaard en een privé-terras. Te huur voor weekend, midweek of week.

Vanaf 1987 waren wij samen met Dik en Ada in de zaak en in 1992 is vader Zomer uit het bedrijf gegaan. Vanaf die tijd hebben we met twee echtparen de camping gedaan en in het seizoen hebben we veel enthousiaste jongeren aan het werk.
Bernardi, Henk en Harry kwamen ons team versterken. Dik en Ada zijn in januari 2016 vanwege gezondheidsredenen uit de camping gegaan.

Samen met ons team aangevuld met Eline en Marloes van de receptie blijven we aan het ontwikkelen en verfraaien van de camping. Nieuwe Wifi was heel belangrijk en is in voorjaar 2017 gerealiseerd. Najaar 2017 hebben we het sanitairgebouw 't Bos gerenoveerd en in het voorjaar 2018 is een waterspeeltuin gerealiseerd voor nog meer speelplezier voor de kinderen. Kortom genoeg om de camping mooier te maken.

Er zijn een paar jaarplaatsen vrijgekomen waar ook u/jouw chalet kan staan, bel ons voor meer informatie.
Kijk en like onze facebookpagina voor meer.
Kom jij of komt u ook vakantie vieren bij ons? Tot gauw!

Gerard & Loes Zomer en het Oldemeyer-team.

Contact

Spetterende waterspeeltuin!

Ontdek onze waterspeeltuin voor de kids

Lees meer