Over ons

Camping en groepsaccommodatie de Oldemeyer is een familie camping met een christelijke identiteit. Er wordt veel georganiseerd voor jong tot oud, zondag is er een fijne sing-in waar iedereen van harte welkom is.

Vanwege onze identiteit is een aantal faciliteiten op zondag gesloten, zoals het zwembad, kantine en restaurant, minishop en de receptie.

 

Een klein stukje geschiedenis:

In 1974 zijn we met de camping gestart. We begonnen op een weiland met wat heuvelachtig terrein met een aantal caravans en kampeerplekken. Al gauw kwam de camping onder leiding van Zomer sr.  met behulp van zijn kinderen Dik en Gerard tot groei en bloei. Er werd een goede band opgebouwd met de gasten, ze waren erg enthousiast en bleven dit ook.

Van weiland naar 'echte' camping

Sommige gasten staan er al vele jaren, of soms zijn hun kinderen nu eigenaar van een chalet of stacaravan. De camping groeide uit tot een 12 ha middelgrote camping met diverse faciliteiten zoals sportvelden, zwembaden, overdekte speeltuin en groepsaccommodaties. Op de camping staan diverse chalets en stacaravans, van luxe tot meer eenvoudige modellen. Voor ieder gezin is er wel een een passend plekje: aan een veld of juist aan een straatje.

Groepsaccommodatie en Familiehuis de Oldestee

In 2012 is  groepsaccommodatie  't Zomerhuis gebouwd: een luxe en sfeervolle groepsaccommodatie met ruimte tot 90 personen. Ideaal dus voor een familie-reunie, congressen, teambuildings of scholen.
Het huis van Zomer sr. is in 2015 verbouwd en gerestyled tot een sfeervol, modern familiehuis voor 14 personen: 'De Oldestee'. Met hottub, 5 slaapkamers, openhaard en een privé-terras. Te huur voor een weekend, midweek of week.

Vanaf 1987 waren wij samen met Dik en Ada in de zaak en in 1992 is vader Zomer uit het bedrijf gegaan. Vanaf die tijd hebben we met twee echtparen de camping gerund. In het seizoen hebben we veel enthousiaste jongeren aan het werk.
Bernardi, Henk en Harry kwamen ons team versterken. Dik en Ada zijn in januari 2016 vanwege gezondheidsredenen gestopt met de camping.

Samen met ons team, aangevuld met Harry, Liza en Marieke, blijven we bezig met het verder ontwikkelen en verfraaien van de camping. De ontwikkelingen delen we onder andere via de nieuwsbrief en op Social Media.

Er zijn verschillende jaarplaatsen beschikbaar waar uw/jouw caravan kan staan, ook hebben we nog mooie nieuwe chalets in de verkoop! Voor meer informatie kunt u ons bellen of een berichtje doen via de contactpagina.
Kom jij of komt u ook vakantie vieren bij ons? Tot gauw!

Gerard & Loes Zomer en het Oldemeyer-team.

Contact

Leuke aanbiedingen!

Ontdek alle aanbiedingen en boek jouw verblijf met korting

Lees meer