NIEUW kaartspel!

Geplaatst: 02-03-2022

S U P E R | blij zijn we met dit leuke kaartspel wat vanaf vandaag alleen bij ons verkrijgbaar is!🥳 Je kan het kopen in bij de receptie of bij de kantine, als deze geopend is. Hieronder de uitleg van dit leuke spel;
-
Het doel van KONIJNEN? 🐰

Troef de eerder gespeelde kaart met een kaart van dezelfde kleur, zelfde cijfer of hetzelfde konijntje. Maar let goed op de actiekaarten!
-
Het kaartspel KONIJNEN lijkt op het kaartspel Pesten. Nu hebben de kaarten alleen cijfers van 0 tot 9, konijntjes en verschillende kleuren. Maar let op, er zijn ook speciale (pest)kaarten. De speler die als eerste zijn "konijnen" kaarten wegspeelt wint het spel.
-
De spelers proberen zo snel mogelijk al hun kaarten uit te spelen door een bijpassende kaart (op kleur, konijn of cijfer) in hun hand op de bovenste kaart van de stapel te leggen.
-
Het spel
Je begint het spel met meerdere kaarten. De kleur, konijn of cijfer van de bovenste kaart op de stapel is (vaak) leidend, want de volgende kaart moet hierbij aansluiten. Met behulp van de extra pestkaarten kan het spel een extra wending krijgen.
-
En vergeet vooral niet "KONIJN" te roepen als je nog één kaart over hebt! Doe je dit niet bij je laatste kaart? Dan zul je twee kaarten van de stapel moeten pakken. De speler die als eerste al zijn kaarten heeft weggespeeld wint het spannende KONIJNEN kaartspel. 🙌
-
Aanbevolen leeftijd 3 - 99 jaar
Aantal spelers 2 tot 4 spelers
Speeltijd 15 minuten
Nieuws overzicht

Leuke aanbiedingen!

Ontdek alle aanbiedingen en boek jouw verblijf met korting

Lees meer