Camping Overijssel

Op zoek naar een camping in Overijssel? Kom met de hele familie vakantie vieren op Camping de Oldemeyer in Hardenberg!

Kom kamperen op onze camping in Overijssel

Camping de Oldemeyer in Overijssel heeft verschillende ruime kampeerplaatsen. Alle kampeerplaatsen staan op gezellige veldjes met speeltoestellen zodat de kinderen zich goed kunnen vermaken. Ook zijn er op een aantal velden tafeltennistafels, trampolines en springkussens.

Geen eigen tent of caravan maar wel het kampeergevoel beleven? Dat kan! Boek een verblijf in één van onze stoere safaritenten. Het gevoel van kamperen maar wel alle voorzieningen bij de hand, dat is lekker ontspannen genieten van een kampeervakantie!

Kamperen op onze camping Overijssel

Camping Overijssel

Chalet huren Overijssel

Wil je voor een vakantie of weekend weg een chalet huren in de omgeving van Overijssel? Op Camping de Oldemeyer zijn verschillende stacaravans en chalets te huur. Zo heb je de keuze uit 4, 6- en 8 persoons caravans, ruimte genoeg voor het hele gezin! 

Sfeervolle bungalows

Unieke huisjes, met een gezellige sfeer en een heerlijk bed, wat wil je nog meer? Geniet op Camping de Oldemeyer van een heerlijk verblijf in één van onze bungalows voor 6 of 8 personen.

Huur een leuke accommodatie

Groepsaccommodatie op Camping in Overrijssel

Bij Camping De Oldemeyer beschikken wij ook over een riante groepsaccommodatie op onze camping. Dat betekent dat je gebruik mag maken van het zwembad met waterspeeltuin, sportvelden, speeltuintjes en een overdekte speeltuin! Hier kunt u met 40 tot 90 personen verblijven in het prachtige Overrijssel. Deze luxe en sfeervolle accommodatie is ingericht in 13 slaapkamers, een lift en aangepast sanitair. 

Wanneer willen jullie boeken?

Bekijk onze beschikbaarheidskalender om te zien wanneer deze groepsccommodatie nog beschikbaar is. 

Wil je onze groepsaccommodatie graag reserveren of wil je meer informatie? Dat kan telefonisch: 0523-262805 (van maandag t/m zaterdag van 09.00-17.00 uur) of via info@oldemeyer.nl.

Ontdek de prachtige omgeving

Voor een wandel -en fietsliefhebbers biedt onze camping een perfect startpunt voor een ontdekkingsdag! Geniet van prachtige heidevelden, magische bossen, zandverstuivingen en de rivier 'De Vecht'. Deze rivier baant zich kronkelend een weg door de prachtige regio Het Vechtdal. Unieke landschappen waar het eeuwenoude uiterlijk en karakter bewaard it gebleven, terwijl u de rust en ruimte ervaart. 

Natuurlijk zijn er ook genoeg bezienswaardigheden te ontdekken, zoals het Tinnenfigurenmuseum, Wijngoed de Reestlandhoeve en een heuse Koesafari bij de Vechtdalhoeve! Kortom, genoeg te doen en beleven waardoor je je geen moment hoeft te vervelen.

Leuk voor jong en oud

Camping de Oldemeyer in Overijssel heeft allerlei faciliteiten voor jong en oud. Zo is er een zwembad voor heel veel waterpret, is er tijdens de schoolvakanties leuke animatie voor allerlei leeftijden en kan je even gezellig een hapje of een drankje doen in het restaurant. Camping de Oldemeyer heeft een christelijke identiteit. Dit houdt in dat een aantal faciliteiten op zondag gesloten zijn, lees hier meer informatie.

Steden in de omgeving

Ook in de steden in de omgeving zijn heel veel leuke dingen te doen. Bezoekt u bijvoorbeeld Almelo, dan komt u in een gezellige Twentse stad terecht. In Almelo is heel veel leuks te zien en te doen. Heeft u zin in een lekker kopje koffie? Dan gaat u naar de Bolletje Winkel & Koffieschenkerij. En ja, dat is Bolletje van het bekende beschuitmerk. Dit merk is ontstaan in Almelo, en u kunt deze geschiedenis ontdekken. 

Wandelen in Almelo

Ook kunt u in Almelo uitstekend wandelen en fietsen door de natuur. Het is namelijk de groenste stad van Twente, en zelfs van Overijssel. Er zijn ruime stadsparken, waar u bij elkaar uren zoet kunt zijn. Heerlijk om vanaf de camping in Overijssel te bezoeken.

Ontdek alle tips

Kom ook naar onze camping Overijssel

Kamperen of accommodatie huren op een camping in Overijssel? Kom naar Groepsaccommodatie en Camping De Oldemeyer. We wensen je alvast een fijne vakantie!

Jouw plekje op onze camping in Overijssel boeken

Spetterende waterspeeltuin!

Ontdek onze waterspeeltuin voor de kids

Lees meer