Camping Overijssel

Op zoek naar een camping in Overijssel? Kom met de hele familie vakantie vieren op Camping de Oldemeyer in Hardenberg!

Kom kamperen op onze camping in Overijssel

Camping de Oldemeyer in Overijssel heeft verschillende ruime kampeerplaatsen. Alle kampeerplaatsen staan op gezellige veldjes met speeltoestellen zodat de kinderen zich goed kunnen vermaken. Ook zijn er op een aantal velden tafeltennistafels, trampolines en springkussens. Bekijk hier de verschillende kampeerplaatsen.

Geen eigen tent of caravan maar wel het kampeergevoel beleven? Dat kan! Boek een verblijf in één van onze stoere safaritenten. Het gevoel van kamperen maar wel alle voorzieningen bij de hand, dat is lekker ontspannen genieten van een kampeervakantie!

Boeken

Camping Overijssel

Chalet huren Overijssel

Wil je voor een vakantie of weekend weg een chalet huren in de omgeving van Overijssel? Op Camping de Oldemeyer zijn verschillende stacaravans en chalets te huur. Zo heb je de keuze uit 4, 6- en 8 persoons caravans, ruimte genoeg voor het hele gezin! 

Sfeervolle bungalows

Unieke huisjes, met een gezellige sfeer en een heerlijk bed, wat wil je nog meer? Geniet op Camping de Oldemeyer van een heerlijk verblijf in één van onze bungalows voor 6 of 8 personen.

Accommodatie huren

Ontdek de prachtige omgeving

Voor een wandel -en fietsliefhebbers biedt onze camping een perfect startpunt voor een ontdekkingsdag! Geniet van prachtige heidevelden, magische bossen, zandverstuivingen en de rivier 'De Vecht'. Deze rivier baant zich kronkelend een weg door de prachtige regio Het Vechtdal. Unieke landschappen waar het eeuwenoude uiterlijk en karakter bewaard it gebleven, terwijl u de rust en ruimte ervaart. 

Natuurlijk zijn er ook genoeg bezienswaardigheden te ontdekken, zoals het Tinnenfigurenmuseum, Wijngoed de Reestlandhoeve en een heuse Koesafari bij de Vechtdalhoeve! Kortom, genoeg te doen en beleven waardoor je je geen moment hoeft te vervelen.

Leuk voor jong en oud

Camping de Oldemeyer in Overijssel heeft allerlei faciliteiten voor jong en oud. Zo is er een zwembad voor heel veel waterpret, is er tijdens de schoolvakanties leuke animatie voor allerlei leeftijden en kan je even gezellig een hapje of een drankje doen in het restaurant. Camping de Oldemeyer heeft een christelijke identiteit. Dit houdt in dat een aantal faciliteiten op zondag gesloten zijn, lees hier meer informatie.

Kamperen of accommodatie huren op een camping in Overijssel? Kom naar Groepsaccommodatie en Camping De Oldemeyer. We wensen je alvast een fijne vakantie!

Direct boeken

Spetterende waterspeeltuin!

Ontdek onze waterspeeltuin voor de kids

Lees meer