Camping Overijssel

Op zoek naar een camping Overijssel? Kom met de hele familie vakantie vieren op Camping de Oldemeyer in Hardenberg!

Kom kamperen op onze camping Overijssel

Camping de Oldemeyer in Overijssel heeft verschillende ruime kampeerplaatsen. Alle kampeerplaatsen staan op gezellige veldjes met speeltoestellen zodat de kinderen zich goed kunnen vermaken. Ook zijn er op een aantal velden tafeltennistafels, trampolines en springkussens. Bekijk hier de verschillende kampeerplaatsen.

Geen eigen tent of caravan maar wel het kampeergevoel beleven? Dat kan! Boek een verblijf in één van onze stoere safaritenten. Het gevoel van kamperen maar wel alle voorzieningen bij de hand, dat is lekker ontspannen genieten van een kampeervakantie!

Boeken

Camping Overijssel

Liever huren?

Wilt u voor uw vakantie of weekend weg een chalet huren in de omgeving van Overijssel? Op Camping de Oldemeyer zijn verschillende stacaravans en chalets te huur. Zo heeft u de keuze uit 4, 6- en 8 persoons caravans, ruimte genoeg voor het hele gezin! 

Nieuw: houten lodges

Unieke huisjes, met een gezellige sfeer en een heerlijk bed, wat wilt u nog meer? Geniet op Camping de Oldemeyer in de omgeving van Overijssel van een heerlijk verblijf in één van onze lodges voor 6 of 8 personen.

Accommodatie huren

Leuk voor jong en oud

Camping de Oldemeyer in Overijssel heeft allerlei faciliteiten voor jong en oud. Zo is er een zwembad voor heel veel waterpret, is er tijdens de schoolvakanties leuke animatie voor allerlei leeftijden en kunt u even gezellig een hapje of een drankje doen in het restaurant. Camping de Oldemeyer heeft een christelijke identiteit. Dit houdt in dat een aantal faciliteiten op zondag gesloten zijn, lees hier meer informatie.

Kamperen of accommodatie huren op een camping in Overijssel? Kom naar Groepsaccommodatie en Camping De Oldemeyer. We wensen u alvast een fijne vakantie!

Direct boeken

Nieuw: een spetterende waterspeeltuin!

Mooie nieuwe waterspeeltuin voor de kids

Lees meer