Groepsaccommodatie Overijssel

Vier uw familiereünie of vakantie met het hele gezin op Camping de Oldemeyer in Rheeze! In onze groepsaccommodaties is er genoeg ruimte om te genieten van een heerlijke vakantie of weekend weg.

Groepsaccommodatie De Oldestee

Voor groepen van 14 personen hebben wij de sfeervolle en luxe groepsaccommodatie De Oldestee. Een gezellig familiehuis vooraan op onze camping in Overijssel. Deze groepsaccommodatie heeft een gezellige woonkamer met openhaard, een open keuken met verschillende voorzieningen en fijne loungehoek. Het overdekte terras en de houtgestookte hottub maken uw vakantie of weekend weg helemaal af!

Boek nu

Groepsaccommodatie Overijssel

Groepsaccommodatie Overijssel 't Zomerhuis

Deze groepsaccommodatie in Overijssel is geschikt voor 40 tot 90 personen. Genoeg ruimte voor een familiereünie of vriendenweekend! Ook deze groepsaccommodatie ligt op de camping wat betekent dat u gebruik kunt maken van de verschillende faciliteiten. 

Dit grote vakantiehuis heeft een grote recreatiezaal, een keuken met veel werkruimte en maar liefst 13 slaapkamers. Vanwege het aangepaste sanitair en de lift is deze groepsaccommodatie ook zeer geschikt voor mindervalide. 

Boek nu

Groepsaccommodatie Overijssel

Onze camping in Hardenberg

Tijdens uw verblijf een groepsaccommodatie op Camping de Oldemeyer in Hardenberg kunt u gebruik maken van alle faciliteiten op het park. Zo is er een leuk zwembad met waterglijbaan en kinderbad, is er leuke animatie voor de kinderen tijdens de schoolvakanties en kunt u in de gezellige kantine een drankje op hapje eten halen. Houdt u er rekening mee dat sommige faciliteiten op zondag gesloten zijn? 

Vragen?

Heeft u vragen over de groepsaccommodaties of over onze camping in Overijssel? Neem dan contact met ons op en wij helpen u verder.

Contact

Nieuw: een spetterende waterspeeltuin!

Mooie nieuwe waterspeeltuin voor de kids

Lees meer