Christelijke camping Nederland

Kampeervakantie of een weekend weg op een Christelijke camping in Nederland? Kom naar Camping & Groepsaccommodatie De Oldemeyer!

Gezellige christelijke camping in Nederland

Op De Oldemeyer hoeft niemand zich te vervelen. Kom met het hele gezin vakantie vieren op deze gezellige familiecamping en geniet van een heerlijke kampeervakantie. Met eigen tent, vouwwagen of camper kan je op één van de ruime kampeerplaatsen staan op de camping. Alle kampeerplaatsen staan op gezellige veldjes met voldoende speelgelegenheden voor de kinderen. 

Liever een accommodatie huren? De Oldemeyer biedt verschillende mogelijkheden voor een lekker weekend weg of een lange vakantie. Zo staan er heel veel stacaravans en chalets voor 4 of 6 personen op het vakantiepark. Ook zijn er sfeervolle houten bungalows met luxe voorzieningen zoals een boxspringbed, een kachel en een eigen veranda waar je lang buiten kunt zitten om te genieten van de mooie omgeving.

Groepsaccommodaties

Op christelijke camping De Oldemeyer staan ook twee groepsaccommodaties. Zo is er het luxe familiehuis 'De Oldestee', een sfeervolle groepsaccommodatie voor 14 personen met verschillende luxe faciliteiten zoals een ruime woonkamer met openhaard, een overdekt terras en een hottub. 

't Zomerhuis is een groepsaccommodatie voor groepen van 40 tot 90 personen. Genoeg ruimte voor bijvoorbeeld een familiereünie! Deze accommodatie is ook geschikt voor mindervalide personen vanwege het aangepaste sanitair en een lift.

Christelijke camping Nederland

Christelijke camping De Oldemeyer

Camping & groepsaccommodatie De Oldemeyer in Hardenberg heeft een christelijke identiteit. Dit betekent dat sommige faciliteiten, zoals het restaurant en het zwembad, op zondag gesloten zijn. Op de zondag wordt er vaak een sing-in georganiseerd waar iedereen van harte welkom is. Op onze christelijke camping Nederland zal het hele gezin zich vermaken. Boek snel een vakantie.

Boeken

Spetterende waterspeeltuin!

Ontdek onze waterspeeltuin voor de kids

Lees meer