Christelijke camping Nederland

Kampeervakantie of een weekend weg op een Christelijke camping in Nederland? Kom naar Camping & Groepsaccommodatie De Oldemeyer!

Gezellige christelijke camping in Nederland

Op De Oldemeyer hoeft niemand zich te vervelen. Kom met het hele gezin vakantie vieren op deze gezellige familiecamping en geniet van een heerlijke kampeervakantie. Met eigen tent, vouwwagen of camper kan je op één van de ruime kampeerplaatsen staan op de camping. Alle kampeerplaatsen liggen op gezellige veldjes met voldoende speelgelegenheden voor de kinderen. Bovendien heeft elke kampeerplek een eigen water- en stroomaansluiting.

Bij kampeerplaats soort B kun je de auto direct bij je tent of caravan parkeren. Deze soort kampeerplaats heeft een stroomaansluiting van 4 ampère. De stroomvoorziening op kampeerplaats soort A is sterker, namelijk 6 ampère. Bovendien heb je bij deze plaatsen een eigen waterafvoer. Helaas is het niet mogelijk om hier je auto bij de kampeerplek te zetten. Die zal daarom op de centrale parkeerplaats moeten staan. Heb je geen eigen kampeermiddel? Huur dan een van onze luxe safaritenten voor 6 personen. Sommige van deze safaritenten hebben zelfs privé sanitair!

Kies jouw gewenste kampeerplek uit

Met leuke vakantiehuisjes

Liever een accommodatie huren? De Oldemeyer biedt verschillende mogelijkheden voor een lekker weekend weg of een lange vakantie. Zo staan er heel veel stacaravans en chalets voor 4 of 6 personen op het vakantiepark. Ook zijn er sfeervolle houten bungalows met luxe voorzieningen zoals een boxspringbed, een kachel en een eigen veranda waar je lang buiten kunt zitten om te genieten van de mooie omgeving.

Onze christelijke camping Nederland heeft een christelijke identiteit. Dat betekent dat diverse faciliteiten, zoals het zwembad en het restaurant, op zondag gesloten zijn. De zondagsrust betekent voor ons niet alleen een gesloten zwembad, maar ook dat je op zondag niet bij ons kunt aankomen of vertrekken. Wij verwelkomen je natuurlijk graag op alle andere dagen van de week!

Boek hier jouw accommodatie

Groepsaccommodatie Overijssel

Op christelijke camping De Oldemeyer staan ook twee groepsaccommodaties. Zo is er het luxe familiehuis 'De Oldestee', een sfeervolle groepsaccommodatie voor 14 personen met verschillende luxe faciliteiten zoals een ruime woonkamer met openhaard, een overdekt terras en een hottub. 

't Zomerhuis is een groepsaccommodatie voor groepen van 40 tot 90 personen. Genoeg ruimte voor bijvoorbeeld een familiereünie! Deze accommodatie is ook geschikt voor mindervalide personen vanwege het aangepaste sanitair en een lift.

Ontdek onze groepsaccommodaties

christelijke camping Nederland boeken

Christelijke camping Nederland boeken

Camping & groepsaccommodatie De Oldemeyer in Hardenberg heeft een christelijke identiteit. Dit merk je bijvoorbeeld aan de zondagsrust, die wij respecteren. Daarom zijn bijvoorbeeld ons restaurant en zwembad elke zondag dicht. Wel wordt op zondag een sing-in georganiseerd waar iedereen van harte welkom is. Met alle speeltuinen voor de kinderen en rust voor jou zal iedereen hier een geweldige vakantie beleven. Boek dus snel jouw plekje op onze christelijke camping Nederland.

Kom ook naar onze christelijke camping in Nederland

 

Is de camping alleen voor christelijke gezinnen?

Hoewel de camping vanuit een christelijke visie is ontstaan, is iedereen welkom om te genieten van de faciliteiten en sfeer. Wij vragen u wel de zondagsrust te respecteren, voor extra informatie verwijzen wij u naar de algemene voorwaarden.

Leuke aanbiedingen!

Ontdek alle aanbiedingen en boek jouw verblijf met korting

Lees meer