Vakantiepark Overijssel

Vakantiepark en camping de Oldemeyer is dé vakantieplek voor uw vakantie in Overijssel!

Kamperen op een vakantiepark Overijssel

Uw vakantie op Camping de Oldemeyer is al snel geslaagd. Waneer u graag wilt kamperen met uw eigen tent, caravan of camper kunt u genieten van de ruime staanplaatsen op gezellige veldjes. Het verwarmde sanitairgebouw en de wasserette zullen uw kampeervakantie nog fijner maken.

Gezellige chalets en lodges

Ook wanneer u niet beschikt over eigen kampeermiddelen kunt u op Camping de Oldemeyer goed terecht. Wij bieden verschillende accommmodaties aan in de verhuur en u vindt al snel een accommodatie die past bij uw wensen. Zo hebben wij verschillende stacaravans en chalets te huur, kunt u het kampeergevoel beleven in een stoere safaritent of kunt u sfeervol verblijven in één van onze houten lodges. Ook voor grotere groepen hebben wij accommodaties voor een weekendje weg of vakantie op een vakantiepark in Overijssel. 'De Oldestee' is een familiehuis voor 14 personen met luxe faciliteiten. 

Familiereünie of vakantie met een grote groep? Boek dan een verblijf in 't Zomerhuis, een groepsaccommodatie voor 40 tot 90 personen. De ruime keuken, woonkamer, het aangepaste sanitair en de lift maken deze accommodatie ook zeer geschikt voor mindervalide. 

 

 

Vakantiepark Overijssel

Vakantiepark voor jong en oud!

Op camping de Oldemeyer is er genoeg te doen. Zo staan er op elk kampeerveld speeltoestellen en zijn er verschillende sportmogelijkheden zoals het volleybalveld en leuke springkussens.

Op de camping is een verwarmd zwembad met waterglijbaan en rainshower. Ook is er een nieuwe waterspeeltuin, waterpret gegarandeerd! Tijdens de schoolvakanties is er leuke animatie voor de kleinste kinderen en voor de tieners. Geniet van een hapje of drankje in het restaurant en uw vakantie is compleet.

Nu boeken

Nieuw: een spetterende waterspeeltuin!

Mooie nieuwe waterspeeltuin voor de kids

Lees meer