Camping Vechtdal

Ontdek Camping de Oldemeyer, waar je rust en activiteiten kunt combineren naar eigen zin voor een heerlijke vakantie. Wanneer kom jij?

Op avontuur bij de camping in Vechtdal

Tijdens je vakantie is het natuurlijk heerlijk om te ontspannen en tot rust te komen. Maar ontspanning bereik je niet alleen door in je campingstoeltje te blijven zitten! Het Vechtdal is een bijzondere vakantiebestemming, de groene, natuurlijke omgeving biedt alles om tot rust te komen, maar heeft ook genoeg ruimte voor avontuur. Je kunt het bij onze camping in het Vechtdal zo gek maken als je zelf wilt.

Enthousiast recreatie-team

Wij zijn een echte familiecamping, daarom vinden wij het belangrijk om een actief recreatie-team te hebben. Zo kan elke leeftijd genieten bij De Oldemeyer, dus twijfel niet om mee te doen want wij hebben voor ieder wat wils. Ons team wisselt ook elke week van thema zodat geen week het zelfde is, hoe tof is dat? Enkele voorbeelden van activiteiten zijn: sing-in op zondag, bijbeluurtje met werkje, sporttoernooien (ook tegen andere campings), theater en bingo avonden.
Staat jouw favoriete activiteit hier niet tussen? Klik hier voor een voorbeeld Recrakrantje.

1300km aan wandelplezier

1300km?! Ja je leest het goed, het gebied Vechtdal heeft maar liefst 1300km aan wandelroutes tot haar beschikking, bij ons raak je dus nooit uitgewandeld. Trek je wandelschoenen maar aan en ga op pad. Onze tip voor een echte uitdaging? Loop langs de Vecht richting Hardenberg en stop daar voor een heerlijke kop koffie met gebak op het terras, die heb je dan echt verdient.

Plek voor iedereen bij onze camping in Vechtdal

Bij De Oldemeyer is het voor iedereen genieten, wij hebben namelijk maar liefst 5 type keuzes om bij ons te verblijven. Hoe je ook bij ons verblijft, je kunt gebruik maken van al onze activiteiten. Zo ben je verzekerd van een leuke vakantie.

Kom gezellig kamperen

Elke kampeerplaats is opgezet bij een van de ruimingerichte veldjes, centraal in deze veldjes staan speeltoestellen zo kunnen alle kinderen gemakkelijk vrienden maken. De kampeerplaatsen zijn voorzien van alle gemakken: 

  • Elektra aansluiting (minimaal 6 ampère)
  • Watervoorziening
  • De helft van de plaatsen heeft ook een eigen vuilwater afvoer.
  • Voorkeurslocatie bij boeken

Boek je kampeerplek

Geniet van luxe

Heb je geen kampeerspullen of ervaar je liever wat meer comfort door een accommodatie te huren waarbij alle voorzieningen voor je verzorgd zijn? Kies dan een van onze accommodaties. 

Bekijk accommodaties

De leukste Christelijke camping van Nederland!

Als Christelijke camping vinden wij het belangrijk om de zondagsrust te eren. Zondags is er een fijne sing-in waar iedereen van harte welkom is. Ook zijn een aantal faciliteiten op zondag gesloten, zoals het zwembad, kantine en restaurant, minishop en de receptie. 

Leuke aanbiedingen!

Ontdek alle aanbiedingen en boek jouw verblijf met korting

Lees meer