Christelijke camping Hardenberg

Camping en groepsaccommodatie De Oldemeyer is een gezellige familiecamping met christelijke identiteit in Hardenberg. Kom kamperen of verblijf in een accommodatie. We verwelkomen u graag!

Christelijke camping in Hardenberg

In het mooie Hardenberg staat Camping en Groepsaccommodatie De Oldemeyer. Een fijne camping voor gezinnen en families waar u kunt kamperen of een accommodatie kunt huren. Omdat De Oldemeyer een christelijke camping is, zijn bepaalde voorzieningen en faciliteiten op zondag gesloten. Houd er dus rekening mee dat er op zondag niet gezwommen kan worden in het zwembad en het restaurant dicht zal zijn. Op zondag is er altijd een gezellige sing-in waar iedereen van harte welkom is.

Virtuele tour over de camping

Kom kamperen!

Op camping De Oldemeyer is er voor jong en oud genoeg vakantieplezier te beleven. Heeft u een eigen tent, caravan of camper? Kom dan kamperen op de gezellige kampeervelden. Elk kampeerveld heeft een speeltoestel voor de kinderen en op verschillende velden zijn er ook sportmogelijkheden zoals volleybal of tafeltennis. 

Heeft u geen eigen kampeermiddelen maar wilt u eigenlijk wel het kampeergevoel beleven? Bekijk dan eens onze stoere safaritenten. Zo heeft u wel het kampeergevoel en zijn alle handige voorzieningen lekker dichtbij.

Boek nu

Christelijke camping HardenbergVakantiewoning in Hardenberg

U kunt ook een chalet, stacaravan of vakantiehuis huren op onze christelijke camping in Hardenberg. Op het park staan diverse stacaravans en chalets voor 4, 6 of zelfs 8 personen. U kunt zelf kiezen of u liever op een rustiger plekje staat of juist gezellig in de buurt bij het zwembad. 

Kijk ook eens naar onze houten lodges. Gezellige houten bungalows die sfeervol zijn ingericht en waar u op uw eigen terras kunt genieten van het heerlijke weer en de mooie omgeving. 

Komt u met een groot gezin of de hele familie naar onze camping? Boek dan een verblijf in ons gezellige familiehuis of de groepsaccommodatie 't Zomerhuis voor groepen van 40-90 personen. Heeft u vragen over de groepsaccommodaties? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Contact

Nieuw: een spetterende waterspeeltuin!

Mooie nieuwe waterspeeltuin voor de kids

Lees meer