Christelijke camping Hardenberg

Camping en groepsaccommodatie De Oldemeyer is een gezellige familiecamping met christelijke identiteit in Hardenberg. Kom kamperen of verblijf in een sfeervolle en comfortabele accommodatie. We verwelkomen je graag!

Christelijke camping in Hardenberg

In het mooie Hardenberg staat Camping en Groepsaccommodatie De Oldemeyer. Een fijne camping voor gezinnen en families waar je kan kamperen of een accommodatie kunt huren. Omdat De Oldemeyer een christelijke camping is, zijn bepaalde voorzieningen en faciliteiten op zondag gesloten. Houd er dus rekening mee dat er op zondag niet gezwommen kan worden in het zwembad en het restaurant dicht zal zijn. Op zondag is er altijd een gezellige sing-in waar iedereen van harte welkom is.

Virtuele tour over de camping

Kom kamperen!

Op camping De Oldemeyer is er voor jong en oud genoeg vakantieplezier te beleven. Heb je een eigen tent, caravan of camper? Kom dan kamperen op de gezellige kampeervelden. Elk kampeerveld heeft een speeltoestel voor de kinderen en op verschillende velden zijn er ook sportmogelijkheden zoals volleybal of tafeltennis. 

Heb je geen eigen kampeermiddelen maar wil je eigenlijk wel het kampeergevoel beleven? Bekijk dan eens onze stoere safaritenten. Zo heb je wel het kampeergevoel en zijn alle handige voorzieningen lekker dichtbij.

Boek nu

Christelijke camping HardenbergVakantiewoning in Hardenberg

Je kan ook een chalet, stacaravan of vakantiehuis huren op onze christelijke camping in Hardenberg. Op het park staan diverse stacaravans en chalets voor 4, 6 of zelfs 8 personen. Je kan hierbij zelf kiezen of je liever op een rustiger plekje staat of juist gezellig in de buurt bij het zwembad. 

Kijk ook eens naar onze houten bungalows. Gezellige houten bungalows die sfeervol zijn ingericht en waar je op je eigen terras kunt genieten van het heerlijke weer en de mooie omgeving. 

Grote groepsaccommodatie Hardenberg

Kom je met een groot gezin of de hele familie naar onze camping? Boek dan een verblijf in ons gezellige familiehuis of de groepsaccommodatie 't Zomerhuis voor groepen van 40-90 personen. Heb je vragen over de groepsaccommodaties? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Groepsaccommodatie boeken

Spetterende waterspeeltuin!

Ontdek onze waterspeeltuin voor de kids

Lees meer