Christelijke camping Overijssel

Op zoek naar een christelijke camping in Overijssel? Kom naar Camping De Oldemeyer in Hardenberg!

Christelijke camping in Overijssel

Wil je graag op vakantie met een eigen tent, caravan of camper? Op De Oldemeyer zijn er ruime kampeerplaatsen waar je met eigen kampeermiddelen kunt kamperen. Voor de kinderen is dit ook een feest, want elk kampeerveld heeft een speeltoestel en rondom de camping zijn er verschillende sportmogelijkheden zoals volleybal en tafeltennis. Ook zijn er grote springkussens en is er een spetterend zwembad met een grote waterspeeltuin!

Boek een kampeervakantie

Ontdek de camping

Zowel op de camping als in de omgeving is er genoeg te doen. Op onze Christelijke camping in Overijssel zijn er verschillende faciliteiten die je vakantie nog leuker maken. Zo is er een gezellig restaurant waar je kan eten of lekker kan loungen, is op de hele camping WiFi en kunnen de kinderen en tieners tijdens de schoolvakanties meedoen met de leuke activiteiten van het animatieteam.

Vanwege onze christelijke identiteit zijn sommige faciliteiten zoals het zwembad en het restaurant gesloten. Op zondag organiseren wij een gezellige sing-in waar iedereen welkom is. 

Christelijke camping Overijssel

Een leuk dagje uit in Overijssel

Ook in de omgeving is er genoeg te doen voor een gezellig dagje uit. Overijssel biedt verschillende mogelijkheden voor een gezellig dagje weg of een leuk uitje met de kinderen. Heb je een eigen fiets mee? Ga dan fietsen in de prachtige bossen en heidevelden in de omgeving. Of breng een bezoek aan Het Vechtdal, een prachtig landschap waar je kan wandelen of de kinderen een speurtocht kunnen doen. Wist je dat Wildlands Adventure Zoo en attractiepark Slagharen ook goed te bereiken zijn vanaf onze camping? 

Bekijk onze tips voor de omgeving

Camping met christelijke identiteit

Wanneer je graag wilt kamperen op een gezellige familiecamping met een christelijke identiteit in Overijssel ben je bij ons aan het juiste vakantieadres. Ook wanneer je een accommodatie wilt huren is er genoeg keuze. Zo staan er op deze gehele camping verschillende stacaravans en chalets en kan je verblijven in de sfeervolle houten bungalows

Op De Oldemeyer staan ook twee groepsaccommodaties, De Oldestee en 't Zomerhuis. Familiehuis De Oldestee is een luxe vakantiehuis voor 14 personen met verschillende luxe faciliteiten zoals een woonkamer met openhaard en een terras met hottub. 't Zomerhuis is een groepsaccommodatie voor 40-90 personen, ideaal voor een vakantie met de hele familie!

Boek nu

Spetterende waterspeeltuin!

Ontdek onze waterspeeltuin voor de kids

Lees meer