Christelijke camping Overijssel

Op zoek naar een christelijke camping in Overijssel? Kom naar Camping De Oldemeyer in Hardenberg!

Kamperen op een christelijke camping

Wilt u graag op vakantie met uw eigen tent, caravan of camper? Op De Oldemeyer zijn er ruime kampeerplaatsen waar u met eigen kampeermiddelen kunt kamperen. Voor de kinderen is dit ook een feest, want elk kampeerveld heeft een speeltoestel en rondom de camping zijn er verschillende sportmogelijkheden zoals volleybal en tafeltennis. Ook zijn er grote springkussens en is er een spetterend zwembad met een grote waterspeeltuin!

Boek een kampeervakantie

Ontdek de camping

Zowel op de camping als in de omgeving is er genoeg te doen. Op onze Christelijke camping in Overijssel zijn er verschillende faciliteiten die uw vakantie nog leuker maken. Zo is er een gezellig restaurant waar u kunt eten of lekker kunt loungen, is op de hele camping WiFi en kunnen de kinderen en tieners tijdens de schoolvakanties meedoen met de leuke activiteiten van het animatieteam. Vanwege onze christelijke identiteit zijn sommige faciliteiten zoals het zwembad en het restaurant gesloten. Op zondag organiseren wij een gezellige sing-in waar iedereen welkom is. 

Een leuk dagje uit in Overijssel

Ook in de omgeving is er genoeg te doen voor een gezellig dagje uit. Overijssel biedt verschillende mogelijkheden voor een gezellig dagje weg of een leuk uitje met de kinderen. Heeft u een eigen fiets mee? Ga dan fietsen in de prachtige bossen en heidevelden in de omgeving. Of breng een bezoek aan Het Vechtdal, een prachtig landschap waar u kunt wandelen of de kinderen een speurtocht kunnen doen. Wist u dat Wildlands Adventure Zoo en attractiepark Slagharen ook goed te bereiken zijn vanaf onze camping? 

 

Christelijke camping Overijssel

Wanneer u graag wilt kamperen op een gezellige familiecamping met een christelijke identiteit in Overijssel bent u bij ons aan het juiste vakantieadres. Ook wanneer u een accommodatie wilt huren is er genoeg keuze. Zo staan er op deze gehele camping verschillende stacaravans en chalets en kunt u verblijven in de sfeervolle houten lodges.

Op De Oldemeyer staan ook twee groepsaccommodaties, De Oldestee en 't Zomerhuis. Familiehuis De Oldestee is een luxe vakantiehuis voor 14 personen met verschillende luxe faciliteiten zoals een woonkamer met openhaard en een terras met hottub. 't Zomerhuis is een groepsaccommodatie voor 40-90 personen, ideaal voor een vakantie met de hele familie!

Boek nu

Nieuw: een spetterende waterspeeltuin!

Mooie nieuwe waterspeeltuin voor de kids

Lees meer