Vier de meivakantie in 2025 in Overijssel

In de meivakantie met het hele gezin of de familie vakantie vieren in het altijd gezellige Overijssel? Kom dan gezellig naar Camping de Oldemeyer, een kindvriendelijke camping in Rheeze met een leuk en gevarieerd animatieprogramma in de meivakantie. Het recreatieteam komt met de leukste activiteiten voor de dag, voor de allerkleinsten maar ook voor tieners. Het is één groot feest op onze camping in Overijssel! 

Meivakantie Regio Noord, Midden en Zuid: 26 april t/m 4 mei 2025.

Meivakantie boeken

Meivakantie 2025 in Overijssel

Kom je ook in de meivakantie van 2025 gezellig naar Camping de Oldemeyer? Voor iedere vakantieganger is er volop veel te beleven. 

  • Verwarmd zwembad met waterglijbaan
  • Animatie gedurende de vakantie
  • Binnenspeeltuin
  • Restaurant

Meivakantie

Kamperen in de meivakantie in Overijssel

Kamperen in mei? Camping de Oldemeyer in Overijssel is de ideale vakantiebestemming voor een heerlijke kampeervakantie. De kampeerplaatsen zijn lekker ruim opgezet op ingerichte veldjes (speeltoestellen, zandbakken etc.). Elke kampeerplaats heeft zijn eigen elektra- en watervoorziening en een deel van de plaatsen heeft ook een eigen vuilwaterafvoer. 

Bekijk kampeerplaatsen

Of liever huren?

Toch liever genieten van veel luxe en comfort tijdens een vakantie op Camping de Oldemeyer? Je hebt in ieder geval genoeg keuze uit sfeervol ingerichte accommodaties voor een onvergetelijk verblijf. 

Accommodaties op Camping de Oldemeyer:

Groepsaccommodatie voor 90 personen

Op schoolkamp, met de voetbalvereniging op pad... een groepsaccommodatie kan voor vele gelegenheden de ideale oplossing zijn. Camping De Oldemeyer heeft voor grote groepen die voor de meivakantie een verblijf zoeken een 'speciaal vakantiehuis', namelijk een groepsaccommodatie voor 40 tot 90 personen. Alle nodige voorzieningen zijn aanwezig. 

Meer informatie

Wanneer valt de meivakantie in 2025?

Regio Noord, Midden en Zuid hebben van 26 april t/m 4 mei 2025 meivakantie.

Meivakantie 2025 boeken

Leuke aanbiedingen!

Ontdek alle aanbiedingen en boek jouw verblijf met korting

Lees meer