Kindvriendelijke camping

Met de kinderen op vakantie? Dan bent u natuurlijk op zoek naar een kindvriendelijke camping waar genoeg leuke faciliteiten zijn. Bij Camping  & Groepsaccommodatie De Oldemeyer bent u aan het juiste vakantieadres!

Leuke faciliteiten voor jong en oud

Op Camping De Oldemeyer is er vanalles te doen, niemand hoeft zicht te vervelen! Zo is er een zwembad met waterglijbaan en een kinderbad en staan op alle kampeervelden leuke speeltoestellen. Ook is er voor jong en oud tijdens de schoolvakantie leuke animatie en op zondag avond een sing-in. Ga lekker eten in ons gezellige restaurant of kom op het terras een kopje koffie doen.

Ook in de omgeving is er genoeg te doen met de kinderen. Ga lekker wandelen of fietsen in de mooie bossen of op het landschap Het Vechdal. Liever een dagje eropuit? Vanaf de camping ben je zo bij attractiepark Slagharen of Plopsa Indoor Coevorden, veel familieplezier gegarandeerd!

Kamperen of huren?

Kom met eigen tent of caravan kamperen op één van de leuke kampeerveldjes en geniet van een heerlijke kampeervakantie met het gezin. Geen eigen kampeermiddelen of liever iets meer luxe en voorzieningen? Huur een safaritent of een houten lodge, gezellig én comfortabel!

Kindvriendelijke camping

Groepsaccommodaties

Wist u dat er op de camping ook twee groepsaccommodaties zijn? Zo is er het familiehuis De Oldestee, een sfeervol en luxe accommodatie voor 14 personen.

Heeft u een familiereünie of gaat u op vakantie met een grote groep? 't Zomerhuis is geschikt voor 40 tot 90 personen, genoeg ruimte! Deze accommodatie is ook geschikt voor mindervaliden en heeft een lift. 

Boek nu

Nieuw: een spetterende waterspeeltuin!

Mooie nieuwe waterspeeltuin voor de kids

Lees meer